ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Είναι δυνατή ομάδα, θα είναι δύσκολα» (Video)

Στις ιδιαιτερότητες που συγκεντρώνουν για τον Ολυμπιακό οι επερχόμενες αναμέτρησης με την Ριέκα στάθηκε ο Μπέσνικ Χάσι.

 

Στους ρυθμούς των επερχόμενων και κρίσιμων αναμετρήσεων των πλέι – οφ του Champions League κόντρα στην Ριέκα στρέφονται τα πάντα πλέον στον Ολυμπιακό!

Το αποτέλεσμα της κλήρωσης της Παρασκευής (4/8) έφερε την πρωταθλήτρια Κροατίας στον δρόμο των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι από την πλευρά τους δείχνουν αποφασισμένοι να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες που τους αναλογούν για την επιστροφή τους στους χρυσοφόρους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο τεχνικός του Θρύλου Μπέσνικ Χάσι αναφέρθηκε στην δυναμικότητα της προσεχούς ευρωπαϊκής αντιπάλου των Πειραιωτών

«Είναι μια δυνατή ομάδα, αλλά νομίζω ότι αυτό δεν ισχύει μόνο για τη Ριέκα. Ισχύει για όλες όσες συμμετέχουν των πλέι οφ. Είναι δύσκολος αντίπαλος. Είναι πρωταθλήτρια στη χώρα της, κάμπτοντας την κυριαρχία της Ντιναμό Ζάγκρεμπ», ανέφερε αρχικά και συνέχισε κάνοντας μια μικρή ανάλυση:

«Εχει χάσει μόνο έναν παίκτη από το ρόστερ της, τον Αντριάσεβιτς, ο οποίος πήγε στη Γάνδη. Οι ποδοσφαιριστές της παίζουν μαζί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εχουν κάνει καλό ξεκίνημα στη σεζόν, αποκλείοντας τη Σάλτσμπουργκ, η οποία είναι μια πολύ καλή ομάδα. Δεν δέχονται εύκολα γκολ. Εχουν το πνεύμα της ομάδας».

Στη συνέχεια ο Μπέσνικ Χάσι αναφέρθηκε σε ορισμένα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την πρωταθλήτρια Κροατίας:

«Αυτά έχω στο μυαλό μου για την αντίπαλό μας. Τους παρακολούθησα πέρυσι στο πρωτάθλημά τους. Γνωρίζω μερικούς παίκτες τους».

Δείτε το σχετικό video με τις δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού

Σχετικά Άρθρα

Back to top button