ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Είμαστε στο σωστό δρόμο”(video)

imagesAπόλυτα έτοιμοι για να μπορέσουν να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό  να πετύχει τους στόχους του στο Γιουρόπα Λιγκ εμφανίστηκαν κατά την αναχώρηση της ομάδας για τη Βέρνη, οι Ντιόγκο Φιγκέιρας και  Σεμπά. 

Οι δύο άσοι των Πρωταθλητών, που είναι βελτιωμένοι προς το καλύτερο τον τελευταίο καιρό  μίλησαν στα τηλεοπτικά συνεργεία  που βρέθηκαν στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” τονίζοντας πως η ομάδα είναι σε καλό δρόμο για να βρει την

 

Σεμπά : Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι το οποίο δεν θα είναι εύκολο . Πρέπει να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς ,όμως είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό. Είμαστε στο σωστό δρόμο, είμαστε γεμάτη αυτοπεποίθηση και περιμένουμε το παιχνίδι με ανυπομονησία.

Είμαι πολύ ευτυχισμένος (για τις τελευταίες καλές εμφανίσεις και το ότι ξεκινάει βασικός). Αυτό είναι αποτέλεσμα των προσπαθειών και της δουλειάς μου και νιώθω αυτοπεποίθηση για να συνεχίσω έτσι.. Ελπίζω να συνεχίσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να γεμίσω με χαρά τη διοίκηση, τους φιλάθλους και την ομάδα μας..

Φιγκέιρας: Η προσδοκία μας είναι να περάσουμε από τους ομίλους και να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Έχουμε άποψη για όλους τους αντιπάλους μας ,ξέρουμε πως δεν θα είναι εύκολα παιχνίδια ,παρόλο που βρισκόμαστε στο Γιουρόπα Λιγκ .

Δουλεύουμε καθημερινά για να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση και πιστεύω πως βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο.

Δείτε το βίντεο πατώντας εδώ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button