ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

«Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο»

Ευχαριστημένος από την συνολική εικόνα των παικτών του παρουσιάστηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Φερνάντο Μπενίτεθ.

 

 

Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπαικού συνέχισε ακάθεκτη τη φρενήρη της πορεία φτάνοντας στην τέταρτη διαδοχική της επιτυχία, χάρη στο άνετο 3-0 επί της Νίκης Αιγινίου.

Ο τεχnικός των «ερυθρόλευκων» Φερνάντο Μπενίτεθ στις δηλώσεις που παραχώρησε, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη εικόνα που παρουσίασαν οι παίκτες του ιδιαίτερα στα δύο πρώτα σετ:

«Για δυο σετ παίξαμε σε καλό επίπεδο. Στη συνέχεια χάσαμε λίγο την αυτοσυγκέντρωση μας στο σερβίς και δεν πιέσαμε στο τρίτο σετ όπως στα δυο πρώτα αλλά ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για να αρχίσουμε τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια την Τετάρτη. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό το παιχνίδι. Αρχίζει μια νέα διοργάνωση και πρέπει να εμφανιστούμε δυνατοί».

 

Πετρέας: «Η ομάδα μας έχει παίκτες με προσωπικότητα»

Από την πλευρά του ο Γιώργος Πετρέας δήλωσε: «Είναι κάτι που χαρακτηρίζει αυτή την ομάδα, ότι έχει παίκτες με προσωπικότητα, παίκτες που μπορούν να σηκώσουν την ομάδα στις πλάτες τους. Αυτό το δείχνουμε μέσα στο παιχνίδι και είναι χαρακτηριστικό είναι ότι είμαστε επιθετικά πολύ ψηλά όλη η ομάδα. Έχουμε περιορίσει τα λάθη και είναι σημαντικό ότι έχουμε συνέπεια σε αυτό και όταν θα έρθουν τα πιο κρίσιμα και δυνατά παιχνίδια αρχής γενομένης από την Τετάρτη στην Τουρκία θα μπορέσουμε να δείξουμε το κατάλληλο πρόσωπο που έχουμε θέσει για αυτή τη χρονιά».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button