ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Είμαστε σε καλό δρόμο!»

Την αισιοδοξία του για την έκβαση του κρίσιμου επαναληπτικού με τη Ριέκα εξέφρασε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Μπέσνικ Χάσι.

Στην δίψα που έχει κυριεύσει τους πάντες στον Ολυμπιακό για την πρόκριση στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League, αναφέρθηκε ο Μπέσνικ Χάσι.

Ο 45χρονος προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για τι ανάγκες του κομβικού επαναληπιτκού με τη Ριέκα, στάθηκε στην έντονη επιθυμία τόος του ίδιου, όσο ακι των παικτών του να εκπληρωθεί ο πρώτος μεγάλος φετινός στόχος της ομάδας.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε νς τονίσει ότι η ομάδα του βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνισιτκή κατάσταση και αυτό θα χρειαστεί να το αποδείξει στον αγωνιστικό χώρο

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Μπέσνικ Χάσι:

-Τι σημαίνει για εσάς να οδηγήσετε την ομάδα στους ομίλους;

«Γι’ αυτό ήρθα εδώ. Όχι μόνο για να προκριθεί στους ομίλους, αλλά για να φτιάξουμε μια καλή ομάδα. Είμαστε σε καλό δρόμο. Αν πάνε όλα καλά, είμαστε πολύ κοντά στο στόχο μας και είναι αυτό που θέλουν όλοι μέσα στο σύλλογο, αλλά και οι οπαδοί μας στην Ελλάδα».

-Τι θα πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός, ώστε να τσεκάρει την πρόκριση;

«Να παίξουμε καλά όπως κάναμε στην Αθήνα. Επίσης να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν, ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση».

-Περιμένετε μια καλύτερη Ριέκα στο γήπεδό της, σε σχέση με τον πρώτο αγώνα;

«Γνωρίζουμε πως η Ριέκα είναι μια καλή ομάδα. Είναι δύσκολο να την κερδίσεις. Έχει καλή φυσική κατάσταση, παίζει καλά την αντεπίθεση και δημιουργεί προβλήματα στον αντίπαλο. Δεν νομίζω πως θα κατέβει ανοιχτά και να παίξει φουλ επίθεση. Εμείς στον πρώτο αγώνα κάναμε ένα τέλειο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Η Ριέκα τα κατάφερε, κάτι που είναι σημαντικό σε εκτός έδρας ματς σε αυτή τη διοργάνωση. Νομίζω πως θα μας πιέσει στο πρώτο τέταρτο με είκοσι λεπτά, εμείς θα πρέπει να κρατήσουμε και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν».

-Πώς περιμένετε τη Ριέκα στο ματς;

«Περιμένω ένα ματς αμυντικογενές. Και οι δύο ομάδες θα κοιτάξουν να μην δεχθούν γκολ. Τέτοιο ματς περιμένω και από τη Ριέκα. Δεν θα είναι εύκολο να μπει γκολ, ελπίζω πως θα το καταφέρουν οι παίκτες μου και ίσως αυτό τελικά να κρίνει και το ματς».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button