ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Είμαστε μεγάλη ομάδα!»

1579040-1

Στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός ξέρει να διαχειρίζεται τις όποιες καταστάσεις και να φτάνει σε επιτυχίες στάθηκε ο Φελίπε Πάρντο.

 

Στις πτυχές που οήγησαν τον Ολυμπιακό στο άνετο 4-0 επί του Λεβαδειακούαναφέρθηεκ ο Φελίπε Πάρντο.

Ο Κολομβιανός εξτρεμ., που ήταν από τους κορυφαίους σε απόδοση παίκτες των πρωταθλητών Ελλάδας, επίσης, δενπαρέλειψε να εκφράσει την ακλόνητη πίστη του για νίκη επί του ΑΠΟΕΛ την ερχόμενη Πέμτπη, η οποία θα οδηγήσει στην κατάληψη της πρώτης θέσης του ομίλου

«Αυτό που συνέβη είναι ότι καταλάβαμε τη φιλοσοφία να παίζουν κλειστό ποδόσφαιρο οι αντίπαλοί μας. Στα προηγούμενα παιχνίδια προσπαθήσαμε να ανοίξουμε τους διάδρομους και να σκοράρουμε, όμως δεν τα καταφέραμε, κάτι που σημαίνει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά» ήταν το αρχικό σχόλιο του Φελίπε Πάρντο, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε για μία σειρά από καίρια ζητήματα:

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος και αν επηρέασε τους παίκτες του Ολυμπιακού:

«Ναι η αλήθεια είναι πως πριν τη διακοπή είχαμε ρυθμό, είχαμε πολύ καλή ψυχολογία και καταφέρναμε να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλαμε. Μετά τη διακοπή, πήγαμε μόνο με προπονήσεις σε επίσημο αγώνα και όπως αποδείχθηκε χάσαμε το ρυθμό και το δυναμισμό μας. Σίγουρα μας κόστισε η διακοπή. Αλλά είμαστε μεγάλη ομάδα και αυτά πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε και αυτό πρέπει να κάνουμε και στα προβλήματα που θα μας δημιουργηθούν ενδεχομένως στο μέλλον».

Για το εάν εκτιμά ότι θα επιστρέψει στην στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού:

«Ναι, αυτό ελπίζω, αυτό δουλεύω και πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω μέχρι να έρθει αυτή η ημερομηνία».

Για την προσεχή κρίσιμη αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ:

«Είναι πολύ πιθανό να πάρουμε τη νίκη και να είμαστε πρώτοι στον όμιλό μας. Έχουμε την τελευταία μας ευκαιρία για να πετύχουμε το στόχο μας, που είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης. Μας δίνει αυτοπεποίθηση το σημερινό αποτέλεσμα και μας δίνει αισιοδοξία για την αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button