ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Είμαστε ικανοποιημένοι από την νίκη”

Ικανοποιημένος από την νίκη εμφανίστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός απέδωσε τις δυσκολίες όχι στην κόπωση αλλά στο γεγονός πως ο αντίπαλος ήταν μία πολύ ποιοτική ομάδα που του έβαλε δύσκολα, αλλά στο τέλος της βραδιάς οι τρεις βαθμοί που ήταν και το ζητούμενο κατακτήθηκαν.

Αναλυτικά:

Ήταν η πιο δύσκολη νίκη ως τώρα;

“Κατά τη γνώμη μου ήταν ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι. Εμείς μπήκαμε με ωραίο τρόπο. Τα πρωτα 20 λεπτά δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά δε σκοράραμε. Στη συνέχεια ο Πανιώνιος έδειξε τη ποιότητά του, πήρε πρωτοβουλίες και δοκίμασε να απειλήσει με τις καλές μεταβιβάσεις. Πραγματικά σήμερα ήταν πολύ ωραίο το θέαμα για όποιον είδε το παιχνίδι. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσε όπως τελείωσε και το πρώτο. Δηλαδή με τον Πανιώνιο να εξακολουθεί να δείχνει την ποιότητά του και να γίνεται απειλητικός. Στα τελευταία λεπτά όμως και συγκεκριμένα στα 20 λεπτά του αγώνα συνεχίσαμε από κει που μείναμ. Είμαστε ικανοποιημένοι που πετύχαμε το στόχο μας, δηλαδή να πάρουμε την νίκη, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι είδαμε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι”.

Μετά τη διακοπή η εικόνα δεν είναι ίδια. Δεν είναι φρέσκια και έχει δύσκολα παιχνίδια. Πόσο εύκολα είναι να ξαναγίνει η εικόνα της ομάδας όπως ήταν πριν την διακοπή:

“Ξεχωρίζω τα δύο παιχνίδια αρχικά. Άλλο το σημερινό και άλλο εκείνο κόντρα στην Μπέτις. Σήμερα παίξαμε τελείως διαφορετικής δυσκολίας παιχνίδι αλλά δεν υπήρχε πρόβλημα κόπωσης. Αυτό που έφταιγε ήταν πως ο αντίπαλος δημιούργησε ευκαιρίες. Εκεί οφείλεται ότι δεν καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα πιο εύκολα. Κόπωση και έλλειψη φρεσκάδας δεν υπήρχε σήμερα όπως είδαμε με τον Αστέρα. Η ποιότητα του αντιπάλου ήταν αυτή που μας δημιούργησε δυσκολίες στο παιχνίδι μας.

Πόσο εύκολο είναι το γεγονός πως η ομάδα προσαρμόζεται στο σύστημα κάθε φορά;

“Έχουν δουλευτεί αυτά τα πράγματα. Είδαμε τι έπρεπε να αλλάξουμε. Στο κέντρο είδαμε πως υπήρχε ένα ρίσκο και έπρεπε να το αλλάξουμε. Όπως έχουμε ξαναπεί, προσπαθούμε να προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες του κάθε παιχνιδιού”.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button