ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη!»

Τον ενθουσιασμό του από την τεράστια σε αξία εκτός έδρας νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασε ο εκ των ιδιοκτητών της πειραϊκής ΚΑΕ Γιώργος Αγγελόπουλος. 

 

Έζησε από κοντά με ιδιαίτερη αγωνία την κάθε στιγμή του τεράστιου θριάμβου του Ολυμπιακού επί της Ρεάλ μέσα στην Μαδρίτη!

Για τον εκ των ιδιοκτητών της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ Γιώργο Αγγελόπουλο, ο λόγος, ο οποίος πανηγύρισε σαν μικρό παιδί αυτή την τεράστια επιτυχία.

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών, στις δηλώσεις που παραχώρησε λίγη ώρα μετά το τέλος του συγκλονιστικού αγώνα, αφού αρχικά τόνισε ότι ήταν η πρώτη του νίκη, που πανηγυρίζει στο συγκεκριμένο γήπεδο, στη συνέχεια εστίασε στο μεγαλείο του Θρύλου:

«Είναι μεγάλη νίκη, μεγάλη ικανοποίηση μετά από όλα αυτά που έγιναν. Καταλάβαμε όλοι τι μπορεί να κάνει ο Ολυμπιακός. Πάμε δυνατά και στη συνέχεια» ήταν το αρχικό του σχόλιο, για να προσθέσει, αναφερόμενος στη δύσκολη περίοδο που πέρασαν οι Πειριαώτες τον προηγούμενο μήνα:

«Εμείς μιλάμε και στις ήττες και στις νίκες. Ήταν δύσκολη περίοδος, η αμφισβήτηση για όλους ήταν έντονη, από πάνω μέχρι κάτω, το αντιμετωπίσαμε με ψυχραιμία και ηρεμία. Ξέρουμε ποιοι είμαστε και τι αξίζουμε. Αναλύθηκαν οι λόγοι και είχαμε μια καλή συνομιλία με την ομάδα, εκτός τις δικές τους που κάνανε, είχαμε και εμείς μια καλή συζήτηση, λίγο έντονη σχετικά… Ήταν μια δυνατή συζήτηση».

Ερωτηθείς για το αν θα μπορούσε να πει κάτι παραπάνω για αυτή τη συζήτηση στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε «Στο Βελιγράδι θα σας τα πούμε όλα».

Τέλος, ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ τόνισε πως «Δεν έφυγε ποτέ η αισιοδοξία, ο Ολυμπιακός δεν διοικείται βάση του facebook και των σχολίων στα social media. Ξέρουμε τι κάνουμε και ξέρουμε τι είμαστε. Είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη την τελευταία 10ετία. Ξέρουμε τι είμαστε. Κάτι σημαίνει για να έχουμε φτάσει εκεί με αυτά τα μπάτζετ που ανταγωνιζόμαστε. Μιλάμε για περιουσίες αμύθητες. Έχουμε να παλέψουμε με μεγαθήρια. Ας απολαύσουμε τις στιγμές. Δεν ξέρω αν θα ξαναγίνει ποτέ τέτοια ομάδα στο προσεχές μέλλον».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button