ΜΠΑΣΚΕΤ

«Είμαστε δίπλα στον Γιώργο»

Στη στήριξη που του παρέχουν οι συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό στο σπουδαίο εγχείρημα του Γιώργου Πρίντεζη, αναφέρθηκε ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

 

Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός αποτελεί μία αγαπημένη και ιδιαίτερα μονιασμένη οικογένεια, επιβεβαιώνεται με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο σε όλες τις εκφάνσεις και σε κάθε δραστηριότητα. Σε όλα τα αθλήματα.

Εξαίρεση, φυσικά δεν θα μπορούσε να αποτελέσει το τμήμα μπάσκετ, όπου το κλίμα είναι οικογενειακό και οι σχέσεις μεταξύ όλων των παικτών άριστες.

Η ένδειξη σεβασμού, συμπαράσταση κι απεριόριστης αλληλοεκτίμησης φάνηκε περίτρανα από την πρόθεση των συμπαικτών του Γιώργου Πρίντεζη να σταθούν αρωγοί στο σπουδαίο εγχείρημα του διεθνούς φόργουορντ στο δεύτερο  2ο LG AegeanBall Festival.

Ενας από τους αυτούς είναι και ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο οποίος μίλησε για την παρουσία του στο τουρνουά και τόνισε ο ίδιος και οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται δίπλα στον Γιώργο Πρίντεζη

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη συμμετοχή του στο «LG AegeanBall Festival»: «Είναι μια πολλή σοβαρή δουλειά. Εμείς σαν φίλοι του πρέπει να είμαστε δίπλα του και να τον στηρίζουμε. Δεν είμαστε εδώ μόνο για το μπάσκετ, όλο αυτό γίνεται για καλό σκοπό, τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό».

Για το γεγονός ότι φόρεσε μπλούζα με κίτρινο και μπλε: «Περιστέρι γεννηθήκαμε, Περιστέρι μεγαλώσαμε».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button