ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Είμαι χαρούμενος για τον τρόπο που αντιδράσαμε…»

download

Στο γεγονός ότι η ήττα της ομάδας του από την Μποαβίστα δεν θα την επηράσει ενόψει της προσεχούς αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό,  αναφέρθηκε ο προπονητής τηε Αρούκα Λίτο Βιντιγκάλ.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Επιμελλώς θέλησε να κρύψει τον προβληματισμό του για την ήττα της Αρούκα ο τεχνικός της προσεχούς ευρωπαϊκής αντιπάλου του Ολυμπιακού Λίτο Βιντιγκάλ, ο οποίος υποστήριξε ότι παρά το γεγονός ότι ι η Αρούκα ξεκίνησε με ήττα 2-0 από την Μποαβίστα τις υποχρεώσεις της στο πορτογαλικό πρωτάθλημα δεν θα την επηρεάσει ενόψει των αναμέτρήσεων τη κόντρα στους πρωταθλητές Ελλάδας:

«Ηταν ένα καλό και δυνατό παιχνίδι. Εμείς δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, παρότι πατήσαμε στην αντίπαλη περιοχή. Είμαστε μια δυνατή και επιθετική ομάδα, που θέλει να κερδίζει. Οι παίκτες μου δούλεψαν αρκετά και θα συνεχίσουν να δουλεύουν. Μπορεί να μην κερδίσαμε, όμως, είμαι χαρούμενος για τον τρόπο που αντιδράσαμε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Δεν τα παρατήσαμε, παρά το 2-0» ήταν η αρχική τοποθέτηση του Λίτο Βιντιγκάλ, για να προσθέσει:

«Πριν τον αγώνα με την Μποαβίστα δεν μιλάγαμε για τον αγώνα της Πέμπτης. Αυτό είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Από αύριο θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για το ματς με τον Ολυμπιακό. Δεν νομίζω ότι η ήττα από την Μποαβίστα θα μας επηρεάσει».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button