ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΧΑΝΤΜΠΟΛ

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος»

Την απόλυτη ικανοποίησή του από την εμφάνιση και την ευρεία νίκη επί του Φοίβου Συκεών εξέφρασε ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Ζαραβίνας.

 

Με εμφατικό τρόπο η ομάδα χάντμπολ το Ολυμπιακού επανήλθε στις νίκες επικρατώντας πανεύκολα με 34-19 του Φοίβου Συκεών

Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης τους αντιπάλους τους ζευγαρώνοντας τις επιτυχίες τους στο νέο πρωτάθλημα

Η εν γένει εικόνα του Ολυμπιακού άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον προπονητή Γιώργο Ζαραβίνα, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του:,

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Προσπαθήσαμε να δοκιμάσουμε και κάποια πράγματα τα οποία θα τα χρειαστούμε στο παιχνίδι της Παρασκευής. Προσπαθήσαμε να διατηρήσουμε σε υψηλό ρυθμό την ομάδα, είμαι ευχαριστημένος και τώρα θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για το δύσκολο παιχνίδι που έχουμε εκτός έδρας με την ΑΕΚ»

 

Παπαδιονυσίου: «Ήταν ένα παιχνίδι που ξέραμε ότι έχουμε τον πρώτο λόγο. Ερχόμασταν από ένα ατυχές αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη όπου η ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ ήταν αρνητική καθώς μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Σήμερα κάναμε το καθήκον μας, πήραμε μια σχετικά εύκολη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που δεν έχουμε τους ίδιους στόχους και πάμε το δυνατόν περισσότερο προσηλωμένοι για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, ένα ντέρμπι με την ΑΕΚ, στην έδρα του αντιπάλου».

Καραμπουρνιώτης: «Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να παρουσιαστούμε σοβαροί. Ξέραμε ότι ήμασταν το φαβορί και τα καταφέραμε. Κρατήσαμε υψηλό ρυθμό, πήραμε τη διαφορά και τη νίκη. Τώρα κοιτάζουμε τον αγώνα της επόμενης εβδομάδας ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το παιχνίδι με την ΑΕΚ όπου θα τα δώσουμε όλα με μοναδικό σκοπό τη νίκη».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button