ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου!»

Το εγκώμιο των αθλητών του έπλεξε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος με αφορμή το σπουδαίο «διπλό» επί του Παναθηναϊκού στον πρώτο τελικό των πλέι – οφ.

Ο Ολυμπιακός έδειξε καρδιά,σφυγμό και σιδερένια θέληση φεύγοντας με τη νίκη από το κλειστό του ΟΑΚΑ κι απέκτησε σπουδαίο προβάδισμα τίτλου

Ο αρχιτέκτονας του θριάμβου του ΟΑΚΑ Γιάννης Σφαιρόπουλος στάθηκε στον έλεγχο του ρυθμού, ενώ απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του

«Κυριαρχήσαμε στον έλεγχο του ρυθμού. Είχαμε τον έλεγχο του ρυθμού από την αρχή μέχρι το τέλος. Παίξαμε πάρα πολύ καλή άμυνα, εκτός από την αρχή που δώσαμε εύκολα καλάθια. Δηλαδή, από το 5’ μέχρι το 10’ η άμυνα δεν ήταν καλή.

Στη δεύτερη περίοδο βάλαμε τις βάσεις για την άμυνά μας. Δεχθήκαμε μόνο 6 πόντους. Γενικά στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πολύ καλή άμυνα, αλλά και στην επίθεση όταν έπρεπε βρήκαμε ρυθμό και βάλαμε παλικαρίσια καλάθια, έχοντας καλό διάβασμα και καλή κυκλοφορία και νομίζω ότι όπως πήγε το παιχνίδι, δικαιούμασταν τη νίκη.

Πάντα είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, δε χρειάζεται να το λέω τώρα που κερδίσαμε, το λέω πάντα για τον τρόπο που παλεύουνε, τον τρόπο που προσπαθούνε.

Πάντα είμαι περήφανος για αυτούς και τον τρόπο που αγωνίζονται. Αυτό κάποιες φορές μπορεί να φέρνει το αποτέλεσμα, κάποιες όχι, γιατί μπορεί να έχεις ατυχίες, τραυματισμούς και τα λοιπά.

Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, αλλά η σειρά συνεχίζεται, δεν έχει γίνει τίποτα. Οι παίκτες μου είναι πολύ έμπειροι και ξέρουμε ότι μετράει η σειρά των αγώνων και όχι μία νίκη. Πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι και συγκεντρωμένοι».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button