ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Είμαι απόλυτα έτοιμος!»

Σε κατάσταση ετοιμότητας, να βοηθήσει τον Ολυμπιακό απέναντι στην Μπασκόνια δήλωσε ο Μπράϊαν Ρόμπερτς κατά την αναχώρηση της «ερυθρόλευκης» αποστολής με προορισμό την Βιτόρια.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις συνεχίζονται με αμείωτη ένταση για τον Ολυμπιακό, ο οποίος καλείται να δώσει ένα από τα πλέον κομβικά του παιχνίδια στη φετινή Ευρωλίγκα κόντρα στην Μπασκόνια.

Οι «ερυθρόλευκοι» αναχώρησαν το απόγευμα της Πέμπτης με προρισμό την Βιτόρια, έχοντας στην σύνθεσή τυς και τον Μπράϊαν Ρόμπερτς.

Ο Αμερικανός γκαρντ, αφού αρχικά επεσήμανε ότι αισθάνεται απόλυτα έτοιμος να ηγηθεί της προσπάθειας των συμπαικτών του για νίκη , στη συνέχεια υποστήριξε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα βρουν απέναντί τους μια ομάδα, που της αρέσει να παίζει γρήγορο μπάσκετ και έχει στη σύνθεσή της πολύ καλούς παίκτες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την κατάστασή του: «Δεν νιώθω απλά καλά, είμαι απόλυτα έτοιμος!»

Για την αναμέτρηση με την Μπασκόνια: «Ειδικά στην έδρα τους τους αρέσει να παίζουν γρήγορα, έχουν καλά γκαρντ…. Οπότε θα πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό και να σπρώξουμε την μπάλα στην επίθεση, για να πετύχουμε κάποια εύκολα καλάθια. Θα είναι δύσκολο το περιβάλλον, αλλά είναι σημαντικό να είμαστε εμείς εκείνοι που θα έχουν τον έλεγχο».

Για τα περιφερειακά σουτ τα ποσοστά των οποίων συχνά «καθορίζουν» τα ερυθρόλευκα αποτελέσματα, σχολίασε: «Πρέπει να σουτάρουμε πάντα με αυτοπεποίθηση, ειδικά όταν παίρνουμε ανοικτά σουτ. Έχουμε καλούς σουτέρ. Μερικές φορές η μπάλα δεν μπαίνει μέσα. Αυτό που πρέπει να κάνεις εσύ είναι να σουτάρεις με αυτοπεποίθηση, γιατί όταν είσαι καλός σουτέρ κάποια στιγμή θα μπουν».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button