ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δώστε τους πίσω (και) τις Πέμπτες τους!

zeka

Mόνο έτσι μπορεί να σταματηθεί η υπερομαδάρα του Σταπατσόνη! Ο Παναθηναϊκός, εκτός από την Ελλάδα αποτελεί πια και το φόβητρο κάθε Ευρωπαϊκού αντίπαλου συλλόγου για αυτό θα πρέπει να σταματηθεί και εκτός συνόρων με τα “ύπουλα” μέσα που ξεκίνησαν μερικοί να υποννοούν από ραδίου, τελεόρασης, φεισμπουκίων και τα τοιαύτα, που ‘λεγε και μια ψυχή! Σωστά;

Βέβαια! Διότι, κύριοι δικαστές, κύριοι ένορκοι, κύριοι εισαγγελείς, κύριοι πλημμελειοδίκες, κύριοι Αρεοπαγίτες και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις, αυτή η αρμάδα βάλλεται από παντού και πλέον βάλλεται και στην Ευρώπη! Είναι αδιανόητο ένας αλήτης διαιτητής να δίνει ένα ανύπαρκτο πέναλτι, ένα ανάποδο πλάγιο και τρια λεπτά καθυστέρηση. Χαλάει όλο το ρυθμό του αγώνα.

Πως είπατε; Βεβαίως, ο Παναθηναϊκός ήταν μπροστά 2-0 αλλά όμως το πέναλτι που δεν ήταν άλλαξε όλη τη ροή του αγώνα διότι η ψυχολογία των παικτών έπεσε και δεν μπορούσαν να παίξουν. Είναι αλητεία. Αίσχος, αίσχος, αρκουδέηδες! Είναι η τελευταία εκπομπή του καναλιού 67, ώπα συγνώμη, αυτό είναι από άλλη αγόρευση!

Έχουν λοιπόν έτσι τα πράγματα;

Π@π@ρι@ μέντολες!

Τελικά χθες πείστηκα ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν θα σταματήσουν ποτέ να κλαίγονται για το οτιδήποτε! Η κατάστασή τους έχει ξεφύγει από κάθε λογική και το χειρότερο είναι ότι υπάρχουν ακόμη και οπαδοί τους που τους πιστεύουν! Έφτασαν σε σημείο να πουν ότι και οι διαιτησίες στην Ευρώπη σταματούν προκλητικά τον Παναθηναϊκό. Βεβαίως. Ολόκληρη UEFA δεν είχε τι να κάνει Πέμπτη βράδυ και λέει “κάτσε να σφάξουμε τον Παναθηναϊκό”. Και τι έγινε ακριβώς; Θίχτηκε ο Στραπατσόνης και οι παίκτες του που έδωσε το πέναλτι και σαν ένδειξη διαμαρτυρίας είπαν “ας φάμε και ένα δεύτερο να λέμε”; ΟΚ ρε φίλε, δεν ήταν πέναλτι και κακώς το έδωσε ο άλλος. Αλλά είσαι 2-1. Η ομαδάρα που έχεις σερβίρει στο κοινό δεν είναι ικανή να το κάνει 3-1 ή απλά να το διασφαλίσει;

Στο διαταύτα. Δύο τινά συμβαίνουν:

  • Απλά δεν μπορούν να παραδεχθούν ότι κάποτε εκτός από τους διαιτητές στην Ελλάδα και στην Ευρώπη τους φταίει και ο κακός τους ο καιρός.
  • Απλά το… πιστεύουν ότι τους έχουν σφάξει άπαντες!

Ειλικρινά δεν ξέρω τι συμβαίνει. Πάντως αν συμβαίνει το δεύτερο είναι χειρότερο από το πρώτο! Ψάχνουν την κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τώρα θα αρχίσουν να την ψάχνουν και στο ευρωπαϊκό. Τι χάλια είναι αυτά ρε UEFA; Δώστους πίσω τις Πέμπτες τους! Ήδη ζητούν πίσω τα Σάββατα, τις Κυριακές τους, τις Δευτέρες τους… Μη τους στερείς και τις Πέμπτες!

 

o-ippotis

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button