Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Δώρο» ΑΠΟΕΛ σε Ολυμπιακό!

Football Soccer -Apoel FC v BSC Young Boys - Europa League group stage - Group B- GSP Stadium, Nicosia, Cyprus -03/11/16 Apoel FC's Pieros Sotiriou celebrates his goal with team mates . REUTERS/Yiannis Kourtoglou

Οι πρωταθλητές Κύπρου λύγισαν 1-0 την Γιανγκ Μπόις κι έφεραν τον Θρύλο ένα βήμα από την πρόκιρή του στους «32» του Europa League.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Ένα πολύ καλό δώρο από τον ΑΠΟΕΛ έλαβε ο Ολυμπιακός στην προσπάθειά του για πρόκριση στην φάση των «32» του Europa League

Οι Πρωταθλητές Κύπρου επικράτησαν με 1-0 της Γιανγκ Μπόις στο ματς που έκλεισε το πρόγραμμα της τέταρτης αγωνιστικής, βρέθηκαν στην κορυφή του ομίλου με 9 ποντους και ουσιασιτκά έδωσαν τη δυνατότητα στον Θρύλο ακόμη και με ισοπαλία την ερχόμενη αγωνισιτκή κόντρα στους Ελβετούς να «καθαρίσει» την υπόθεση πρόκριση!

Οι γηπεδούχοι έφτασνα για πρώτη φορά πολύ κοντά στο γκολ στο 30’ όταν το σουτ του Σωτηρίου σταμάτησε στο δοκάρι του Μβογκό.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ ανέβασαν την πίεσή τους και στο 67’ βρέθηκα ν να συνεχίζουν με αριθμητικό πλεονέκτημα με απευθείας κόκκινη του Μπαμπού για το αντιαθλητικό τάκλιν στον Καρλάο. Δύο λεπτά αργότερα ο ΑΠΟΕΛ άνοιξε το σκορ με τον Σωτηρίου.

Ο άσος του ΑΠΟΕΛ με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους μέσα σε αποθέωσηκι ένα γκολ,  το οποίο έμελλε να κρίνει τη αναμέτρηση.

Για τη συγκεκριμένη φάση, φωνάζουν οι Ελβετοί, υποστηρίζοντας ότι ο σκόρερ χρησιμοποίησε το χέρι του.

ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Αστίθ, Καρλάο, Λάγο, Μοράις, Βινίσιους, Μπρεσάν (59′ Μπερτόλιο), Εφραίμ, Αλωνεύτης (66′ Γιαννιώτας), Σωτηρίου (84′ Ντε Καμάργκο).

Γιανγκ Μπόις: Μβογκό, Βον Μπέργκεν, Λέτζιακς, Ραβέ (65′ Μπαμπού), Σικ, Σούτερ, Νούχου, Ζακάρια (80′ Μπερτόνε), Κούμπο (80′ Φρέι), Σανόγκο, Οαρό.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button