ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Δύο ευρωπαϊκοί τελικοί την ίδια ημέρα δεν έχει ξαναγίνει ποτέ!»

Την υπερηφάνειά της για το γεγονός ότι οι ομάδες βόλεϊ του Ολυμπιακού θα διεκδικήσουν την ίδια ημέρα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια εξέφρασε με ανακοίνωσή της η Θύρα 7.

 

Μέσω της επίσημης σελίδας της στο Facebook η Θύρα 7 εξέφρασε την ακλόνητη υπερηφάνεια που γεμίζει εκατομμύρια πιστούς οπαδούς του Θρύλου αυτό το γεγονός κάτι το οποίο δεν έχει ξανά γίνει.

Επίσης, κάλεσε τον κόσμο να προστατεύσει και να στηρίξει την ομάδα όπως μόνο αυτός ξέρει, κάνοντας κάποιες διευκρινίσεις στους φίλους του Θρύλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύρας 7:

«Η ώρα που περιμέναμε ΟΛΟΙ οι Ολυμπιακοί σχεδόν έφτασε. Μετά την εκπληκτική παρουσία μας στο κλειστό του Ρέντη ήρθε η ώρα να κατακλύσουμε το Σ.Ε.Φ. Ας αναλογιστούμε όλοι το ποσό σημαντικές είναι οι στιγμές που ζούμε σαν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, παίζοντας την ίδια μέρα σε ανδρικό και γυναικείο βόλεϊ, ευρωπαικούς τελικούς. Είναι κάτι που δεν έχει ξαναγίνει ΠΟΤΕ και μόνο περηφάνια μας γεμίζει. Κάποιες επισημάνσεις που θέλουμε να τονίσουμε ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά:

Α)Μαζί με τα εισιτήρια προμηθευόμαστε ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ του τελικού. Τις φοράμε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ όλοι.

Β)Οι πόρτες ανοίγουν 2 ώρες πριν την έναρξη του τελικού. Για να αποφύγουμε ταλαιπωρία και ουρές ΕΛΑΤΕ από νωρίς.

Γ)ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΛΕΙΖΕΡ,ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ ΚΑΙ ΚΡΟΤΙΔΕΣ.ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΟΥΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ

Δ)ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Ε)ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button