ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δύο γνωστές και δύο πρωτάρες

Το απόγευμα της Τρίτης ο Ολυμπιακός έμαθε τους πρώτους τέσσερις, από τους έξι αντιπάλους που θα αντιμετωπίσει στην φετινή διοργάνωση του Champions League, στο πόλο των Ανδρών.

Εκεί όπου ο Θρύλος φιλοδοξεί το 2018 να βρεθεί για μια ακόμα φορά στους τελικούς της μεγαλύτερης διασυλλογικής διοργάνωσης στο άθλημα της υδατοσφαίρισης.

Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε στον 1ο όμιλο, και ήδη ξέρει ότι θα αντιμετωπίσει την Κροατική Γιουνγκ Ντουμπρόβνικ, την Ισπανική Μπαρτσελονέτα, την Σερβική Παρτιζάν, την Ρωσική Ντιναμό Μόσχας αλλά και το Ανόβερο από την Γερμανία,  ενώ θα έχει και δύο ακόμα αντιπάλους από τους προκριματικούς αγώνες.

Οι δύο από τις τέσσερις ομάδες, είναι αρκετά γνωστές στους «ερυθρολεύκους» καθώς τις βρίσκουν αντιμέτωπες τα τελευταία χρόνια. Και αυτές δεν είναι άλλες από την Γιουνγκ αλλά και την Μπαρτσελονέτα. Ωστόσο υπάρχουν και οι δύο πρωτάρες. Ντιναμό Μόσχας και Ανόβερο θα κοντραριστούν για πρώτη φορά φέτος με τον Ολυμπιακό, και θα δουν και αυτές με τη σειρά τους, την δυναμική που έχει χτίσει ο Θρύλος τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια, οι «ερυθρόλευκοι» δεν κληρώνονται στον ίδιο όμιλο, με την ομάδα που θα διοργανώσει την τελική φάση της διοργάνωσης (από την φετινή χρονιά θα πραγματοποιείται Final 8 και όχι Final 6), μιας και η Προ Ρέκο, κληρώθηκε στον δεύτερο όμιλο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button