ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δυο μέτρα και δυο σταθμά

Κάποτε σε αυτή τη χώρα ένας πρωθυπουργός είχε πει ότι η Ελλάδα είναι ένα απέραντο φρενοκομείο. Με αυτό ήθελε να σχολιάσει την τότε πόλωση των κομμάτων που βρισκόντουσαν στην κυβέρνηση και αντιπολίτευση.  Αναρωτιόμαστε ποια θα ήταν η σημερινή του έκφραση για τους ανθρώπους του κοινοβουλίου που χυδαιολογούν και χειρονομούν έναντιον του λαού που κυβερνάνε.

Ο λόγος  δεν είναι για  άλλους παρά για τους κύριους  Ζουράρι και Καμμένο με τον πρώτο να χυδαιολογεί επανειλημμένως σε μέσα μαζικής ενημέρωσης με απίστευτο θράσος και με πρόστυχα σεξουαλικά υπονοούμενα εναντίον του λαού του Ολυμπιακού.

Ο πρώτος με τα τελευταία του κατορθώματα και το θόρυβο που δημιουργήθηκε υπέβαλε την παραίτησή του που έγινε αποδεκτή από τον πρωθυπουργό ο όποιος μη αρνούμενος της παραίτησης είναι σα να παραδέχεται την ενοχή του Ζουράρι για τα ανεπίτρεπτα πράγματα που έκανε φέροντας και τον τίτλο του υπουργού παιδείας.

Η ερώτηση μας είναι εύλογη:  Το περιστατικό ή αλλιώς η χυδαία χειρονομία του υπουργού Εθνικής άμυνας στο λαιμό της Βουλιαγμένης,  πώς είναι δυνατόν να αφήνει αδιάφορο τον κο  πρωθυπουργό;  Να θυμίσουμε ότι ο κύριος Καμμένος πέρσι στον τέταρτο τελικό πόλο γυναικών που διεξαγόταν στο λαιμό της Βουλιαγμένης επιτέθηκε με απρεπείς χειρονομίες εναντίον των φιλάθλων του Ολυμπιακού που παρακολουθούσαν το παιχνίδι.

Αυτό το περιστατικό, τότε κρίθηκε πιο χαλαρά ίσως από του κύριου Ζουράρη.  Οι λόγοι  μπορεί να είναι διάφοροι  αλλά μια και μιλάμε αθλητικά ίσως για να είναι κάτι μεμπτό και για παραίτηση να πρέπει να πάρεις 3-4 κίτρινες κάρτες σαν το κ. Ζουράρη. Συμπερασματικά αναμένουμε να δούμε τι άλλο μας επιφυλάσσει η μοίρα σε αυτή τη χώρα.  Έτσι κι αλλιώς οι τελικοί  των φετινών αγώνων μεταξύ Ολυμπιακού και Βουλιαγμένης θα είναι πάλι…

Σχετικά Άρθρα

Back to top button