ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δυνατά οι κοριτσάρες για το πρώτο Κύπελλο Ελλάδας!

Στο Καρπενήσι βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης (29/3) η αποστολή της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού εν όψει του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι «ερυθρόλευκες» θα διεκδικήσουν το πρώτο τρόπαιο στην ιστορία του θεσμού. Αντίπαλος στον δεύτερο ημιτελικό που θα διεξαχθεί την Παρασκευή (30/3) στις 20:00 ( ΕΡΤPLAY1) είναι η ομάδα του Νηρέα Χαλανδρίου και μοναδικός στόχος του Ολυμπιακού είναι η πρόκριση στον τελικό του Σαββάτου όπου θα συναντήσει τον νικητή του πρώτου ημιτελικού ανάμεσα στον Ν.Ο. Ρεθύμνης και τη Βουλιαγμένη (30/3 18:00).

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού περιλαμβάνει προπόνηση στις 20:00, αμέσως μετά τη συνέντευξη Τύπου της διοργάνωσης στην οποία θα παρευρεθούν ο προπονητής της ομάδας, Χάρης Παυλίδης και η αρχηγός, Φιλιώ Μανωλιουδάκη.

Την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι: Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Ελευθερία Φουντωτού, Νικόλ Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστης Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Τζούλια Έμολο, Βάσω Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μόνικα Έγκενς, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Δανάη Κωνσταντοπούλου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button