ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δυνατά για τον πέμπτο σερί τίτλο!

Στην προσπάθεια κατάκτησης του πέμπτου συνεχόμενου πρωταθλήματος στρέφει πλέον την προσοχή της η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού.

 

Τα βλέμματα όλης της Ευρώπης έκλεψε η ομαδάρα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού με τις φετινές μυθικές της προκρίσεις επί κορυφαίων συλλόγων της «Γηραιάς Ηπείρου» και την «παρθενική» της συμμετοχή στους διπλούς τλεικούς του Challenge Cup.

Οι «ερυθρόλευκες» αφήνουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους τις αναμετρήσεις με την Μπούρσασπορ και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στην όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία τους ενόψει της τελικής ευθείας των πλέϊ – οφ της Α1. Εκεί, όπου θα επιχειρήσουν να στεφθούν πρωταθλήτριες Ελλάδας για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν!

Αυτό, που προέχει πλέον, είναι να ζευγαρώσουν τις νίκες τους στην ημιτελική σειρά επί του ΑΟ Θήρας κόντρα στον οποίο προηγούνται 1-0 και να προκριθούν αυτομάτως στους τελικούς

Τα κορίτσια του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς διαθέτουν μακράν την κορυφαία ομάδα εντός των συνόρων και δεν έχουν τίποτε άλλον, παρά να το επιβεβαιώσουν εντός του τάραφλεξ.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button