ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δυνατά για Οφόε

Ο Ολυμπιακός πιέζει την Λέγκια Βαρσοβίας για την απόκτηση του 28χρονου Βέλγου μεσοεπιθετικού.

 

 

Ιδιαίτερα έντονη είναι τα τελευταία 24ωρα η μεταγραφική κινητικότητα που επικρατεί στον Ολυμπιακό σε ό,τι έχει να κάνει με την ενίσχυση σε όλες τις γραμμές

Ένα από τα ονόματα τα οποία φαίνονται να βρίσκονται ψηλά στην μεταγραφική λίστα των πρωταθλητών Ελλάδας, είναι αυτό του Οτζίτζα Οφόε.

Οι «ερυθρόλευκοι» εντείνουν τις ενέργειές τους για την απόκτηση του 28χρονου Βέλγου μεσοεπιθετικού της Λέγκια Βαρσοβίας, ο οποίος αποτελεί διακαή πόθο του τεχνικού Μπέσνικ Χάσι.

Μάλιστα, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Ολυμπιακού και Λέγκια είναι σε προχωρημένο επίπεδο.

Οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να έχουν καταθέσει πρόταση ύψους 1,5 εκατ. ευρώ, με τους ανθρώπους της πολωνικής ομάδας να αντιπροτείνουν 2 εκατ. ευρώ. Μιλάμε για μία διαφορά της τάξης των 500.000 ευρώ, η οποία μπορεί κάλλιστα να γεφυρωθεί με τον ένα ή το άλλο τρόπο.

Στοιν Ολυμπιακό «ποντάρουν» επίσης πολλά στο γεγονός ότι ο Βέλγος μεσοεπιθετικός διανύει ήδη τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Λέγκια και ότι από τον προσεχή Ιανουάριο μπορεί να διαπραγματευθερί μόνος του την μεταγραφή του σε σύλλογο της αρεσκείας του

Όπως και να έχει, η υπόθεση του Οφόε αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ημέρες ή ακόμη κι ώρες.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button