ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Δουλεύω ώστε να βοηθώ την ομάδα μου!»

Στην εν γένει παρουσία του, το γκολ, που πέτυχε, αλλά και την αξία της νίκης επί του Παναιτωλικού αναφέρθηκε ο Όσκαρ Καρντόσο.

 

Για δεύτερο διαδοχικό ματς της Super League  ό Όσκαρ Καρντόσο έμελλε να αναδειχθεί στον παίκτη, που με δικό του γκολ χάρισε στον Ολυμπιακό μία πολύ σημαντική νίκη.

Ο Παραγουανός φορ των πρωταθλητών τόνισε ότι αισθάνεται πολύ χαρούμενος για το γκολ, που πέτυχε, όπως επίσης και για την σπουδαία νίκη της ομάδας του σε βάρος του Παναιτωλικού

Αναλυτικά τα όσα τόνισε ο Όσκαρ Καρντόσο:

Για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού:

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι με πάρα πολλές ευκαιρίες. Είναι πολύ σημαντικό και είμαι χαρούμενος που καταφέραμε και κερδίσαμε αλλά και για το γκολ που πέτυχα. Πριν το γκολ, βέβαια, έχασα 3-4 φάσεις, όμως τουλάχιστον έβαλα ένα και μπόρεσαν να βοηθήσω την ομάδα μου».

Για το αν τους δυσκόλεψε η ομάδα του Αγρινίου:

«Είναι αλήθεια πως ο Παναιτωλικός είχε τοποθετηθεί πολύ καλά στο γήπεδο. Εμείς κάναμε πολλά λάθη, ωστόσο καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι βρίσκοντας δίχτυα και παίρνοντας τον έλεγχο του παιχνιδιού».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα πορεία του Ολυμπιακού:

«Τα έχουμε πάει πολύ καλά μέχρι στιγμής. Έχουμε πολλούς βαθμούς διαφορά από τους αντιπάλους μας, έχουμε σημειώσει πολλές νίκες και είμαστε σε πολύ καλή θέση. Πρέπει να είμαστε στη συνέχεια πολύ προσεκτικοί για να τελειώσουν τα πράγματα για εμάς».

Για το αν θα συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο και στη συνέχεια:

«Αν το θέλει ο Θεός θα συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο. Εγώ δουλεύω πολύ για να μπορώ να βελτιωθώ και να βοηθώ την ομάδα με τα γκολ μου».

Τέλος για τις γιορτές των Χριστουγέννων:

«Εύχομαι καλά Χριστούγεννα και να περάσουν όλοι καλά σε όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button