Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Διπλό» τίτλου στα Πηγάδια (Video)

Σαν σήμερα το 2014 ο Ολυμπιακός ξεπέρασε άνετα εκτός έδρας 0-2 το εμπόδιο της Ξάνθης συνεχίζοντας την ξέφρενη κούρσα του προς την κατάκτηση του 41ου τίτλου της ιστορίας του.

Με μία ιδιαίτερα σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Ξάνθης με 2-0 είναι άρρηκτα συνδεδεμένη χρονικά η σημερινή ημερομηνία για τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια από την μέρα, όπου οι «ερυθρόλευκοι» με τον Μίτσελ στην άκρη του πάγκου τους έφυγαν θριαμβευτές από τα Πηγάδια συνεχίζοντας την ξέφρενη κούρσα τους προς την κατάκτηση του 41ου τίτλου στην ιστορία τους.

Ο Μάικλ Ολαϊτάν στο 24’ με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό, ενώ το τελικό 0-2 διαμόρφωσε ο Αριέλ Ιμπαγάσα, με τον «Κάνιο» να πανηγυρίζει το πρώτο του γκολ στην Super League με την φανέλα της κορυφαίας ελληνικής ομάδας.

Skoda Ξάνθη (Ράιαν Μάουρερ): Τσέμα, Μπέρτος, Γούτας, Βάλλας, Ντε Γκούζμαν, Φλίσκας (83′ Ράνος), Βασιλακάκης, Τριάδης (61′ Σολτάνι), Μάνταλος, Κάλβο, Σολάρι (61′ Κομεσίδης).

Ολυμπιακός (Μίτσελ Γκονθάλεθ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Σάμαρης, Μανιάτης, Κάμπελ (77′ Μπονγκ), Ντομίνγκες (68′ Ιμπαγάσα), Φουστέρ (86′ Εντινγκά), Ολαϊτάν.

Θυμηθείτε τις καλύτερες στιγμές εκείνης της αναμέτρησης στο παρακάτω video.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button