ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Διπλό» τίτλου οι Έφηβοι στο Περιστέρι

Τεράστιας σημασίας εκτός έδρας νίκη επί του Ατρομήτου με 2-1 πανηγύρισε η Πρωταθλήτρια ομάδα Κ-17 του Ολυμπιακού και συνέχισε την κούρσα της προς την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

 

Το πιο σημαντικό της βήμα για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος μέχρι το .. επόμενο πέτυχε η Κ-17 του Ολυμπιακού, η οποία θριάμβευσε με 2-1 μέσα στο Περιστέρι του Ατρομήτου για την 24η αγωνιστική της Super League. Αποτέλεσμα, το οποίο διατήρησε το φιλόδοξο συγκρότημα του Τάσου Θέου ακλόνητο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν με «φουλ» επιθετικό πνεύμα στην αναμέτρηση και μόλις στο 6’ άνοιξαν το σκορ με όμορφο πλασέ του Γλυνού.

Το γρήγορο γκολ απελευθέρωσε τους παίκτες του Τάσου Θέλου, οι οποίοι στο 25 ζευγάρωσαν τα τέρματά τους. Μετά από σέντρα του Μαρτίνη, ο Γλυνός με κεφαλιά στο 25΄ ανέβασε τον προσωπικό του λογαριασμό για το 0-2

Το τελικό 1-2 διαμόρφωσε ο Μουρντένης στο 79’.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ : Κοκολέσης, Καλλιμούκος, Ρίζος, Πολίτης, Γιαννακίδης, Αλτάνης (46’ Καστόρης), Δαχτυλίδης (70’ Σκλιας), Σάσσαλος, Βαγγέλης (59’ Μπουρντένης), Ζούνης (87’ Τσουρουλάς), Σελληνάς (44’ Ρονάλντο).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καραργύρης, Δολαψάκης, Μαρτίνης, Μικρός, Μποσκουϊδης (46’ Γκοτζαμανίδης), Γλυνός, Τσακίρης (62’ Ντούλος), Νικόλης, Ζαχαράκης (77’ Μπουλάρι), Φέκκας (85’ Γεωργαντής), Ντότης (70’ Μούγιος).

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button