ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βήμα τίτλου για τους Έφηβους!

Ψυχωμένη η Κ-17 του Ολυμπιακού θριάμβευσε της ΑΕΚ με 2-0 στον Ρέντη και μπήκε γερά στην διεκδίκηση του φετινού πρωταθλήματος.

 

Πολύ δυνατά στο κυνήγι του φετινού τίτλου μπήκε πλέον η Κ-17 του Ολυμπιακού!

Οι «ερυθρόλευκοι του Τάσου Θέου αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο, επιβλήθηκαν με 2-0 της γηπεδούχου ΑΕΚ στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και ψαλίδισαν στους δύο τους πόντους της μεταξύ τους διαφοράς (σ.σ. 38 οι «κιτρινόμαυροι, 36 ο Ολυμπιακός). Όπως όλα δείχνουν, πλέον η συνέχεια του πρωταθλήματος, προβλέπεται ιδιαίτερα συναρπαστική.

Ο Ολυμπιακός που ήταν ανώτερος στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, άνοιξε το σκορ  στο 61′ με κοντινό πλασέ του Βοΐλη.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» ήταν φωτιά στις αντεπιθέσεις. Σε μία από αυτές στο 80’ ο Βοϊλης ανατράπηκε  από τον Κολιμάτση, κερδίζοντας πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Μαργαρίτης, Γαλούπης (80′ Παπαγγελής), Παπαδόπουλος, Ράμα, Γούσιας, Ντουμάνης (69′ Κακάμης), Φυτόπουλος, Βοΐλης (90′ Οικονομίκος), Κατσούκης (84′ Μαρτίνης), Ζιάκας (58′ Μπουλάρι)

ΑΕΚ: Τσομπανόπουλος, Τριάντης (46′ Αρβανίτης), Μωραϊτάκης, Σταμούλης (82′ Μπακίρης), Κολιμάτσης, Στυλιανόπουλος, Σαχσανίδης, Μπότος (82′ Πετρίδης), Χριστόπουλος, Ντάουλια, Σαρδέλης (64′ Τσέλιος)

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button