ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Διπλή “δύναμη” στα αριστερά

Ο Ολυμπιακός καταστρώνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση της Τούμπας απέναντι στον ΠΑΟΚ, κι όπως είναι φυσικό, άπαντες στου Ρέντη δουλεύουν πυρετωδώς για την Κυριακή. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που έχει τον χαρακτήρα “do or die”, αφού αν ο Ολυμπιακός καταφέρει και πάρει την νίκη τότε όλα μπορούν να συμβούν.

Ο Όσκαρ Γκαρθία δουλεύει με τους ποδοσφαιριστές του και μάλιστα μία από τις δοκιμές “έδειξε” ενδεκάδα. Στο μυαλό του Καταλανού κόουτς υπάρχει μία σκέψη η οποία μπορεί τελικά και να υλοποιηθεί την Κυριακή στην Τούμπα, με δύο εξαιρετικούς παίκτες να συγκεντρώνουν αρκετές πιθανότητες να παίξουν μαζί παρότι παίζουν στην ίδια θέση.

Πολύ απλά, πρόκειται για τους Λεονάρντο Κούτρη και Εχσάν Χατζισαφί. Ο Κούτρης έχει πάρει τις απαραίτητες ανάσες που χρειαζόταν εδώ και δύο εβδομάδες και ήταν απόλυτα λογικό αφού μόνος του βάσταγε όλη την αριστερή πλευρά μέχρι τότε! Ο Ιρανός εξακολουθεί να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του, επομένως δύο φορμαρισμένοι καλά χωρούν στην ομάδα! Πως θα γίνει αυτό; Ο Λεονάρντο Κούτρης δοκιμάστηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ ο Εχσάν Χατζισαφί πήρε την αριστερή πτέρυγα. Μία θέση που την ξέρει πολύ καλά αφού έχει αγωνιστεί αρκετές φορές εκεί και με την εθνική της χώρας του αλλά και στην πρώην ομάδα του, τον Πανιώνιο. Δίχως να αποκλείεται να τους δούμε να παίρνουν εναλλάξ αυτά τα καθήκοντα. Για τη δεξιά πτέρυγα, Ομάρ και Πάρντο είναι οι επικρατέστεροι.

Αυτό φανερώνει πως ο Όσκαρ Γκαρθία θέλει αρχικά να διαφυλάξει τις πτέρυγες, από εκεί δηλαδή που ο ΠΑΟΚ κάνει παιχνίδι, και κατόπιν να προχωρήσει στη δική του στρατηγική, με τον Οτζίτζα πιθανό “δεκάρι”.

Τα οριστικά πλάνα και οι αποφάσεις βέβαια θα ληφθούν την τελευταία στιγμή, λαμβάνοντας υπόψη και την κατάσταση των παικτών.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button