Χωρίς κατηγορία

Δικός του ο Βιάνα

bruno_viana_2Το καρέ των μεταγραφών του Ολυμπιακού, ολοκληρώθηκε με την απόκτηση του Μπρούνο Βιάνα. Με τον Βραζιλιάνο 21 χρονο κεντρικό αμυντικό να είναι και επίσημα “Ερυθρόλευκος”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, Μπρούνο Βιάνα.

Ο Μπρούνο Βιάνα Βιλέμεν Ντα Σίλβα (1.87μ.) γεννήθηκε στις 5/2/1995 στη Βραζιλία. Αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού και από πολύ μικρή ηλικία ξεχώρισε για το ταλέντο του.

Είναι ένας αμυντικός που ξέρει να «διαβάζει» το παιχνίδι και να επεμβαίνει έγκαιρα και έγκυρα για να απομακρύνει τους κινδύνους για την άμυνα. Είναι αρκετά δυναμικός και παρά το ύψος του χαρακτηρίζεται αρκετά γρήγορος.

Άρχισε να μαθαίνει ποδόσφαιρο στις Ακαδημίες της Cruzeiro το 2010 όταν και εντάχθηκε εκεί. Τους τελευταίους μήνες του δόθηκε η ευκαιρία ν’ αγωνιστεί και στη μεγάλη ομάδα του βραζιλιάνικου συλλόγου για ν’ αποδείξει τι μπορεί να κάνει.

Σε 20 ματς σε όλες τις διοργανώσεις (σ.σ.: 13 στο Brasileirao, 4 Copa do Brasil, 2 στο Mineiro και 1 στην Primeria Liga) και συνολικά 1.751 λεπτά συμμετοχής, κατάφερε να επιβεβαιώσει ότι αποτελεί μια ξεχωριστή περίπτωση. Γι’ αυτό και ο Ολυμπιακός αποφάσισε να τον κάνει δικό του.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button