ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Δική μου η ευθύνη»

20da49958031c8f309d8fea3bac5af09_XL

Το βάρος της ευθύνης που του αναλογεί ανέλαβε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βίκτορ Σάντσεθ με αφορμή τον αποκλεισμό από την Χάποελ Μπεερ Σεβά.

Το βάρος της ευθύνης πυ του αναλογεί για τον άδοξο και ντροπιαστικό αποκλεισμό που γνώρισε ο Ολυμπιακός, δέχθηκε ο Βίκτορ Σάντσεθ στην συνέντευξη Τύπου

«Όταν δεν απειλείς την αντίπαλη εστία δεν είναι δυνατό να κερδίσεις. Είχαμε πρόβλημα στη δημιουργία, δεν απειλήσαμε καθόλου, σε αντίθεση με τη Χάποελ που ήταν απειλή για μας» για να συμπληρώσει πιο στωικά: «Η ευθύνη είναι όλη δική μου. Πρέπει να βρούμε τι έφταιξε. Δέχομαι τις ευθύνες όχι μόνο για το στήσιμο της ομάδας, αλλά και για το σχεδιασμό της» ήταν το αριχκό σχόλιο του Ισπανού προπονητή για να προσθέσει

«Ζητάμε συγγνώμη από τους φιλάθλους μας. Πρέπει να αναλύσουμε με ψυχραιμία το παιχνίδι. Οι παίκτες μας έδωσαν τα πάντα από άποψη πάθους και ενέργεια. Από την πρώτη στιγμή ήρθα με στόχο να προετοιμάσω την ομάδα για τους ομίλους, χωρίς να το πετύχουμε όμως».

Όσον αφορά την… επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό ο Βίκτορ Σάντσεθ υποστήριξε: «Καταλαβαίνω την απογοήτευση του κόσμου, είμαι έτοιμος να συνεχίσω την επόμενη μέρα. Πρέπει να μεταφέρουμε την ομάδα στους ομίλους του Europa League. Είναι πολύ σημαντικός ο προκριματικός του Europa League».

Ερωτηθείς τώρα για την απουσία του Πάρντο από την 18άδα ο Ισπανός τεχνικός υποστήριξε ότι «έκρινα πως δεν ήταν τόσο έτοιμος σε σχέση με άλλους παίκτες» ενώ για το αν «αιφνιδιάστηκε» από την Χάποελ απάντησε: «Στο πρώτο ματς τα πράγματα ήταν πιο ισορροπημένα, αλλά μας έλειπε η επιθετικότητα. Περιμέναμε πως θα ήταν καλή τακτικά η Χάποελ και πως θα ήταν δύσκολος ο προκριματικός, δεν μας εξέπληξε καθόλου».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button