ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Διευρύνουν το σερί με Ολυμπιακό Βόλου

Απέναντι στον θεσσαλικό σύλλογο η νταμπλούχος ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού φιλοδοξεί να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο της σερί στην Α1 (17/2 – 14:30).

Δύο εβδομάδες μετά το τελευταίο του παιχνίδι στο πρωτάθλημα απέναντι στις Εσπερίδες, ο Ολυμπιακός επιστρέφει σε αγωνιστικούς ρυθμούς για την Α1 Γυναικών. Οι αήττητες νταμπλούχες Ελλάδος σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό Βόλου (17/02, 14:30) στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής.

Ο Θρύλος έχει ως σκοπό να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα και να παραμείνει στην κορυφή του πρωταθλήματος παίζοντας καλό μπάσκετ και προσφέροντας θέαμα στον κόσμο του. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τις «ερυθρόλευκες» του Πειραιά και όλες οι αθλήτριες του Ολυμπιακού είναι ετοιμοπόλεμες για την αναμέτρηση με την ομάδα του Βόλου.
Η αποστολή του Θρύλου για το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου αποτελείται από τις: Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Στέλλα Καλτσίδου, Όλγα Χατζηνικολάου, Εβίνα Μάλτση, Αγγελική Νικολοπούλου, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικτόρια Μακόλι, Άννα Σπυριδοπούλου, Αφροδίτη Κοσμά και Ανθή Μπαλτά.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button