ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤ

Διευρύνει το σερί στη Βούλα

Την δέκατη συνεχόμενη νίκη της Α1 θα επιδιώξει η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού κόντρα στον τοπικό Πρωτέα (7/1- 13:00).

Με κεκτημένη ταχύτητα από την  ιστορική επικράτηση επί της Τζιρόνα για τη φάση των «16» του Eurocup με 65-60, η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού καλείται να γυρίσει το… διακόπτη και να στραφεί στις εγχώριες διοργανώσεις.

Οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν τον Πρωτέα στη Βούλα (07/01, 13:00) στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και έχουν ως στόχο να πραγματοποιήσουν μία καλή προπόνηση, ενόψει της δεύτερης αναμέτρησης τους στην Ευρώπη στην έδρα της ισπανικής ομάδας (11/01). Ο Κώστας Μίσσας δεν έχει να ανησυχεί για  κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα και έχει όλο το ρόστερ στη διάθεσή του για το εν λόγω παιχνίδι.

Η αποστολή για το παιχνίδι με τον Πρωτέα Βούλας αποτελείται από τις: Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Στέλλα Καλτσίδου, Όλγα Χατζηνικολάου, Εβίνα Μάλτση, Αγγελική Νικολοπούλου, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικτόρια Μακόλι, Άννα Σπυριδοπούλου, Αφροδίτη Κοσμά και Ανθή Μπαλτά.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button