ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Διάστρεμμα ο Μάντζαρης

Γύρισε το πόδι του στην προπόνηση της Τρίτης ο διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού και πλέον πολύ δύσκολα θα προλάβει να τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου ενόψει Ζαλγκίρις Κάουνας.

Τελειωμό φαίνεται πώς δεν έχει για τον Ολυμπιακό η απίστευτη κακοδαιμονία με τους συνεχόμενους τραυματισμούς σημαντικών στελεχών της ομάδας.

Στην προπόνηση της Τρίτης (26/12) ήταν η σειρά του Βαγγέλη Μάντζαρη να προσθέσει το όνομά του στο πλούσιο ιατρικό δελτίο των «ερυθρόλευκων«», δημιουργώντας νέους πονοκεφάλους στον προπονητή του Γιάννη Σφαιρόπουλο, ενόψει της κρίσιμης εκτός έδρας αναμέτρησης που περιμένει τους Πειραιώτες απέναντι στην Ζαλγκίρις Κάουνας την προσεχή Πέμπτη για την 15η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης γύρισε στην προπόνηση το δεξί του πόδι σε μία ανύποπτη φάση, με άμεση συνέπεια να υποστεί διάστρεμμα. Με τις πιθανότητες να προλάβει την αναμέτρηση κόντρα στο φορμαρισμένο συγκρότημα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να προβάλλουν ελάχιστες

Το βράδυ της Τρίτης ο Μάντζαρης θα κάνει μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαγνωστεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του. Όπως φυσικά και το κατά πόσο θα βρεθεί σε θέση να τεθεί στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας

Ο χρόνος είναι λίγος που μεσολαβεί πάντως και εύλογα καταλαβαίνει κανείς πόσο εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του 27χρονου διεθνούς γκαρντ στο ματς με την Ζαλγκίρις.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button