ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Δε θέλω να χαλαρώσουμε καθόλου!»

Αυξημένη συγκέντρωση κι επαγρύπνηση ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης της Τρίτης με την Σπαντάου ζήτησε ο προπονητής του Ολυμπιακού Θοδωρής Βλάχος.

 

Ο Ολυμπιακός απέναντι στον ΑΝΟΓ ήταν διαστημικός φτάνοντας στην 16η συνεχόμενη νίκη του στην Α1 , ωστόος το μυαλό όλων έχει ήδη επικεντρωθεί στην κρίσιμη αναμέτρηση της Τρίτης με την Σπαντάου, όπου οι πρωταθλητές Ελλάδας με ενδεχόμενη νίκη θα πετύχουν το πιο αποφασιστικό βήμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης στον όμιλο του Champions League

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» Θοδωρής Βλάχος ζήτησε αυξημένη προσοχή κι απόλυτη συγκέντρωση, ενόψει της αναμέτρησης της Τρίτης:

«Ζήτησα από τα παιδιά σήμερα να κάνουν ένα πολύ σοβαρό παιχνίδι που να έχει πολύ δυνατό ρυθμό. Ήταν ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε τη σημερινή μέρα και το σημερινό παιχνίδι. Δεν θέλω να χαλαρώσουμε καθόλου μέχρι την Τρίτη, είναι περίεργες οι μέρες αυτές, όλοι στην Ελλάδα είναι σε γιορτινή ατμόσφαιρα. Εμείς θέλουμε να μείνουμε σε ρυθμούς αγωνιστικούς.

Το παιχνίδι της Τρίτης με την Σπαντάου μας εξασφαλίσει 100% τη συμμετοχή μας στο Final 6, αλλά είναι και ένα παιχνίδι που δεν χωράει να κάνουμε το παραμικρό λάθος. Θέλουμε να φτάσουμε στις 4 Απριλίου με τη Σόλνοκ στην έδρα μας για να διεκδικήσουμε την πρώτη θέση. Πρέπει να περάσουμε και από την Σπαντάου και με τη Νις αλώβητοι και να συνεχίσουμε».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button