ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Δεν υπάρχει κούραση…»

Το στίγμα του για την αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιάννης Σφαιρόπουλος.

 

Το δικό του ξεχωριστό στίγμα για τη κρίσιμη αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης φρόντισε να δώσει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος

Οι πρωταθλητές Ελλάδας φιλοξενούν τους «Μερένχες» για την 28η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να ελέγξουν το ρυθμό του αγώνα και να είναι συγκεντρωμένοι για να πάρουν τη νίκη κόντρα σε ένα δύσκολο αντίπαλο, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε σε δηλώσεις του ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου:

Για την αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης:

«Εχουμε καλή ψυχολογία. Μένει να συγκεντρωθούμε για να αντιμετωπίσουμε έναν σπουδαίο αντίπαλο. Η Ρεάλ είναι μία ομάδα με μεγάλη ικανότητα στην επίθεση, έχει πολλούς παίκτες που μπορούν να σου κάνουν την ζημιά προεξέχοντος του Γιουλ. Στην επίθεση πρέπει να είμαστε περισσότερο λειτουργικοί σε σύγκριση με το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα. Είναι σημαντικό να ελέγξουμε τον ρυθμό. Το ίδιο θα προσπαθήσει να κάνει και η Ρεάλ.

Το έχω πει πολλές φορές. Δεν υπάρχει κούραση. Οποιος είναι κουρασμένος, πάει σπίτι του. Οσον αφορά τον Σπανούλη, είναι καλύτερα, δεν έχει ξεπεράσει ακόμα την αρρώστια. Εκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια για να παίξει, θυσίασε τον εαυτό του για την ομάδα. Για τον Λοτζέσκι θα δούμε τώρα.

«Τα κενά διαστήματα τα έχουν όλες οι ομάδες. Οταν εμείς τους εγκλωβίσαμε και έβαλαν 17 πόντους, γιατί δεν το λέμε; Το πιο σημαντικό είναι να εκτελούμε σωστά στην επίθεση. Παίζαμε ενάντια στη δεύτερη καλύτερη άμυνα της Euroleague. Η επίθεσή μας δεν ήταν καλή. Σίγουρα όταν παίζουμε με καλές άμυνες, παίζει ρόλο. Είτε είχαμε το πλεονέκτημα έδρας, είτε όχι, πρέπει να διορθώσουμε τα κενά διαστήματα».

Για τη νίκη κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα :

«Σίγουρα ο Βασίλης είναι ο ηγέτης μας. Δεν είναι εύκολο να παίζεις στο τέλος χωρίς αυτόν. Η ομάδα ανταποκρίθηκε πολύ καλά. Ο Αγραβάνης άλλαξε τον ρυθμό. Εχω εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες και ο καθένας από αυτούς μπορεί να έρθει από τον πάγκο και να αλλάξει την ροή».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button