ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Δεν υπάρχει κάτι άλλο πλην του Ολυμπιακού!»

268a83_1306321Την ζωηρή του επιθυμία να τιμήσει το συμβόλαιο του με τους πρωταθλητές Ελλάδας εξέφρασε ο Τσόρι Ντομίνγκες.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Την πρόθεσή του να τιμήσει το συμβόλαιο ενός ακόμη έτους που τον δεσμεύει με τον Ολυμπιακό, εξέφρασε ο Τσόρι Ντόμίνγκεζ.

Ο Αργεντινός μαέστρος του Θρύλου έχει δεθεί συναισθηματικά με τους Πειραιώτες και αυτό το …συναισθηματικό του δέσιμο, φροντίζει να το επιδεικνύει όπου σταθεί και όπου βρεθεί!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε, ανέφερε πως θα τιμήσει το συμβόλαιό του και μετά θα σκεφτεί τι θα κάνει. Δεν αποκλείει την επιστροφή στη Ρίβερ, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο.

«Όχι, αυτή τη στιγμή, όχι, δεν το σκέφτομαι. Η κατάσταση δεν είναι εύκολη. Έχουν ειπωθεί πολλά, αλλά δεν νομίζω να αλλάξει κάτι. Τα πράγματα τότε που ήμουν στη Ρίβερ πήγαν όπως πήγαν και πρέπει να τα δεχτούμε. Το σημαντικό είναι η αντίδραση που έχει ο κόσμος. Τους φιλάθλους της Ρίβερ τους έχω στην καρδιά μου και τους ευχαριστώ για την αγάπη που μου δείχνουν συνεχώς. Νιώθω πολύ αγαπητός κάθε φορά που πηγαίνω στην Αργεντινή. Είναι δύσκολο να γυρίσω», ανέφερε ο 36χρονος μέσος του Ολυμπιακού, για να προσθέσει:

«Ναι, έχω ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Όταν το ολοκληρώσω, θα δούμε. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι άλλο».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button