ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δεν σταματάει να βοηθάει!

Για ακόμη μία ημέρα ο Ολυμπιακός στάθηκε στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Μάνδρας στέλνοντας πολύτιμα αγαθά, ενώ καθαρίστηκαν οι δρόμοι και τα σπίτια της πληγείσας περιοχής.

Το έντονα ευαισθητοποιημένο του πρόσωπο αποδεικνύει περίτρανα η ΠΑΕ Ολυμπιακός σε καθημερινή βάση και σε κάθε περίσταση

Για ακόμη μία ημέρα και κατόπιν εντολής του διοικητικού ηγέτη Βαγγέλη Μαρινάκη, οι Πειραιώτες με φορτηγά που έχουν διαθέσει,  έσπευσαν να προσφέρουν απλόχερα τη βοήθειά τους στους συνανθρώπους μας που υποφέρουν από την απίστευτη θεομηνία και τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν την Μάνδρα.

Την Τρίτη (28/11) οι «ερυθρόλευκοι» βοήθησαν στον καθαρισμό των σπιτιών και των δρόμων, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι στέκονται δίπλα στις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι συνάνθρωποί μας.

Αναλυτικά:

Όσο περνούν οι μέρες τόσο περισσότερο ανοίγει η αγκαλιά του Θρύλου για τους πλημμυροπαθείς κατοίκους της Μάνδρας. Μία ακόμα ημέρα, απλώθηκε στην πόλη της δυτικής Αττικής, το χέρι βοηθείας του μεγαλύτερου Συλλόγου της χώρας μας, του Ολυμπιακού, προς τους πληγέντες που δοκιμάζονται πλέον, καθημερινά.

Και την Τρίτη (28/11) συνεχίστηκαν οι καθαρισμοί σπιτιών, δρόμων και διαφόρων σημείων σε γειτονιές της περιοχής, με τα μηχανήματα τα οποία έχει διαθέσει ο Ολυμπιακός. Φορτηγά, bobcat και χωματουργικά μηχανήματα, δούλευαν και σήμερα πυρετωδώς. Και θα συνεχίσουν να δουλεύουν για όσο διάστημα χρειαστεί.

 

Ο Ολυμπιακός εξάλλου, θα είναι και αύριο και για όσο χρειαστεί δίπλα στους πληγέντες από τις φονικές πλημμύρες, κατοίκους της Μάνδρας. Έτσι κι αλλιώς, η επιθυμία του ηγέτη του Θρύλου, Βαγγέλη Μαρινάκη, είναι γνωστή σε όλους. Και δεν είναι άλλη από το να υπάρξει αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση στους δοκιμαζόμενους αυτούς ανθρώπους με οποιοδήποτε κόστος.

 

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, ο επικεφαλής της όλης επιχείρησης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «Καραϊσκάκης ΑΕ», Βασίλης Βασιλειάδης μαζί με στελέχη από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, το Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη και το Καραϊσκάκη, συνέχισε το πλύσιμο και τον καθαρισμό των εγκαταστάσεων του Αθλητικού Κέντρου Μάνδρας. Επίσης, για ακόμα μία ημέρα, δόθηκαν στους ταλαιπωρημένους και πλημμυροπαθείς κατοίκους της πόλης, είδη καθαρισμού, έτσι ώστε να συνδράμουν στον καθαρισμό των σπιτιών τους.

Ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός Σύλλογος της Ελλάδας, στέκεται πάντα δίπλα σε όλους όσους έχουν ανάγκη. Θα συνεχίσει λοιπόν, να κάνει αυτό που ξέρει καλά: Να προσφέρει στους συνανθρώπους μας, οι οποίοι βρίσκονται σε ανάγκη. Εξάλλου, είναι ένας Σύλλογος που «γεννήθηκε» από τον λαό που είχε ανάγκες και σ’ αυτόν πάντα καταλήγει.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button