ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δεν “ξενερώνουμε” ποτέ

Δεν μπορεί να υπήρξε  άνθρωπος  που έφυγε απογοητευμένος από το “Καραϊσκάκη”  ακόμα και μετά από μία ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Μία στεναχώρια της στιγμής,ίσως.  Αλλά καμία απογοήτευση, για μία ομάδα η οποία πάλεψε μέχρι και την τελευταία στιγμή ,τα έδωσε όλα, έπαιξε μπαλάρα ολοκληρωτική  για να  κάνει  μία χαψιά ένα ΠΑΟΚ που μπορεί να λέει ότι πάει για το Πρωτάθλημα, αλλά στο Καραϊσκάκη, δεν έπαιξε καλύτερα ούτε από τον Λεβαδειακό ,ούτε από τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ολυμπιακός αυτός  πείθει.  Μπορεί να έχει κάποιες στιγμές    που μπορεί να σε …εκνευρίσει ,αλλά  γενικά είναι μία ομάδα που αξίζει να την εμπιστευτείς. Αξιζει να τη χειροκροτήσεις, αξίζει να την αποθεώσεις, ακόμα και αν έχασε ένα ντέρμπι τίτλου.

Αργά αλλά σταθερά η ομάδα βγάζει αυτοματισμούς, κάνει φάσεις, αλλά υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες, όπως η ατυχία η μία κακή ημέρα ή στιγμή ενος επιθετικού ή η τύχη του αντίπαλου κίπερ όπως σήμερα του Πασχαλάκη.

Θα σταθώ σήμερα σε ένα παίκτη που έπαιξε λίγο ,αλλά ξαναβροντοφώναξε για την ποιότητα του. Είναι ο Γκιγέρμε. Ο Βραζιλιάνος έπαιξε 10 λεπτά αλλά αυτά ήταν γεμάτα με μία “ασίστ”  που θα μετουσιωνόταν σε γκολ αν ο Χασάν δεν είχε νικηθεί  από τον Πασχαλάκη. Πρέπει να παίξει και να πάρει θέση και είμαι σίγουρος ότι με τη Μίλαν θα δώσει το παρών.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button