ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Δεν μπορείτε να κουνάτε το δάχτυλο σε μια χώρα που υποφέρει απο τα εγκλήματά σας”

Μετά το νέο αντιολυμπιακό παραλήρημα, σε μία περίοδο που πραγματικά η πολιτεία θα έπρεπε να έχει σκύψει με μεγαλύτερη φροντίδα και έννοια πάνω στα προβλήματα που ταλανίζουν την χώρα η οποια υποφέρει “από τα εγκλήματά της” όπως αναφέρει η τοποθέτηση των ερυθρολεύκων, ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης έλαβε την ανάλογη απάντηση από τον διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά. “Kεραυνοί” κοινώς, με τεράστια δόση αλήθειας.

Αναλυτικά:

Για μία ακόμα φορά ο κ. Βασιλειάδης προκαλεί τον κόσμο μας. Μάλλον δεν έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει…

Ο προκάτοχος σου, Υπουργέ, όριζε διαιτητές και ανέβαλλε τελικούς μέχρι να τους χάσουμε. Κάνει πόλεμο στον Ολυμπιακό από την πρώτη μέρα που μπήκε στην κυβέρνηση, πιέζει στην ΕΠΟ, την UEFA, ακόμα και σε αθλητικούς δικαστές.

Εσύ, «Ολυμπιακάρα» Βασιλειάδη κάνεις επιθέσεις με κάθε ευκαιρία στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και σε έπιασε πόνος να φωνάζεις για ένα μεμονωμένο περιστατικό στο Καραϊσκάκη, όταν στην Αρένα Θανάτου του Βόλου, ήσουν σιωπηλός. Τις μαχαιριές στον Βόλο δεν τις είδες, ούτε την ισοπέδωση της πόλης στον εφετινό τελικό, αλλά τη… Ριζούπολη (!) τη θυμήθηκες σε συνέντευξη σου.

Έκανες κι εσύ επίθεση στον Μαρινάκη και τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ για να είσαι συντονισμένος… Δεν περιμέναμε κάτι άλλο… Βέβαια ιδιωτικά άλλα μας λες, αλλά τώρα προέχει η… παρέα σου.

Πήγες στα Χανιά και υποσχέθηκες ανόδους και παραμονή, σε ομάδες (Πλατανιά, Κισσαμικό), στην Πάτρα το ίδιο με την Παναχαϊκή! Όλα για τα ψηφαλάκια και ακόμα δεν έχεις βρει σε ποια εκλογική περιφέρεια θα κατέβεις υποψήφιος.

Πειραιά; Θα ήταν μάλλον χιουμοριστικό. Σέρρες; Κρήτη; Αχαΐα; Δίνεις υποσχέσεις αλλά…

Ποιος να σε προειδοποιήσει όμως; Οι παραγκάρχες που είναι καθημερινοί συνομιλητές σου και καθοδηγητές σου και γελάνε μαζί σου με τις πύρινες δηλώσεις σου, για το ποδόσφαιρο και την παράγκα;
Λες για δικό μας πόλεμο στην κυβέρνηση. Ξεχνάς…

Ο Τσακαλώτος χαριεντίζεται στις σουίτες της Τούμπας και μιλάει για τον ΠΑΟΚ στη Βουλή, ενώ όσο μιλάει στον Πειραιά (που είστε ΟΛΟΙ ανεπιθύμητοι) οι διμοιρίες του Τόσκα χτυπούν ανελέητα φιλάθλους μας, πολίτες που ειρηνηκά διαμαρτυρήθηκαν!

Η Αρένα Δούρου δίνεται στην ΑΕΚ με λεφτά του κοσμάκη όταν ο ξάδελφος του Τσίπρα σκίζεται για το καλό του ΠΑΟ και το μέλλον του στο ΟΑΚΑ.

Ο Βερναρδάκης βρίζει τον ύμνο μας δημόσια.

Ο Καμμένος κάνει κωλοδάχτυλα στον κόσμο μας και είναι γνωστός ο ρόλος του γενικά, στον πόλεμο κατά του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και του Μαρινάκη.

Η Αυλωνίτου μας βριζει δημόσια.

Ο Κωνσταντινέας μας βρίζει δημόσια.

Ο Ζουράρις βρίζει τον κόσμο μας.

Ο Τσίπρας εύχεται να πάρει ο ΠΑΟΚ το Πρωτάθλημα.

Ο πόλεμος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κατά του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και του Βαγγέλη Μαρινάκη που, σας αρέσει δεν σας αρέσει, είναι ο ηγέτης της ομάδας που υποστηρίζουν οι μισοί Έλληνες, δεν έχει προηγούμενο σε χώρα της Δύσης. Και με τον πιο βρώμικο τρόπο…

Τα κομματικά όργανα της κυβέρνησης και οι «δικοί της άνθρωποι», Βαξεβάνηδες, Καρτεροί, η «Αυγή» που την κατάντησαν Αυριανή, έχουν πάντα στο στόχαστρό τους τον Μαρινάκη…

Διάβασε τα παραπάνω Υπουργάρα που δίνεις 50 (38 super league και 12 στην Football League) εκατομμύρια σε Ανώνυμες Εταιρείες λες και είναι δικά σου ή τα έφερες από το χωριό σου και ξαναπές μας ότι ο… Μαρινάκης έχει εμμονή με την κυβέρνηση.

Όσο για τον λαό που λες ότι θα κρίνει, δεν θα κρίνει. Έκρινε. Δεν το κατάλαβες από το ότι δεν μπορείτε να κυκλοφορήσετε στο δρόμο χωρίς να υποστείτε διαπόμπευση;

Δεν καταλαβαίνετε ότι δεν μπορείτε να κουνάτε το δάχτυλο σε μια χώρα που υποφέρει απο τα εγκλήματά σας;

Σχετικά Άρθρα

Back to top button