ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Δεν με πειραζει τιποτα μπροστά στο καλό του Ολυμπιακού”

Ξεκάθαρη θέση πήρε μετά τις τελευταίες εξελίξεις ο διευθυντής επικοινωνιας του Ολυμπιακου, Κώστας Καραπαπας.

Με μια ανάρτησή του στο Facebook, αναφέρεται και στα σχόλια και στην επίθεση που έχει δεχθεί, μετά τα γεγονοτα που είχαν ως αποτέλεσμα την αλλαγή προπονητή στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά το ποσταρισμα του:

Επειδή δυστυχώς κάποιοι δεν καταλαβαίνουν και εγω είμαι πολύ ξεροκέφαλος για δημόσιες σχέσεις τώρα πια, θέλω να μοιραστώ κάτι με όλους σας και μετά δε θα κάνω καμμιά κουβέντα. Μπροστά στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και το καλό του δεν υπολογίζω τίποτα. Μπροστά στο καλό αυτού του ανθρώπου που κάνει τα πάντα για αυτή την ομάδα, που έχει βάλει εκατοντάδες εκατομμύρια και τη ζωή του όλη μπαίνοντας μπροστά για όλους, μιλάω για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, δεν υπολογίζω τίποτα. Δεν με πειράζουν οι ύβρεις και οι προσβολές, οι επιθέσεις και οι πέτρες σε όλα τα γήπεδα που πάμε και δίνουμε τις μάχες! Δε με πειράζουν οι ποινικοί που με παίρνουν μέσα στη νύχτα και με απειλούν. Δε με πειράζουν ούτε τα γιουσουφάκια της δημοσιογραφίας που απο το πρωί μέχρι το βράδυ με βρίζουν. Δε με πειράζει που Υπουργοί έχουν προσπαθήσει να μου κάνουν κακό, δε με πειράζει το κράτος (με όποια μορφή θέλετε) που πλαστογράφησε συνομιλίες μου. Δε χαμπαριάζω με τίποτα. Με πειράζει μόνο ένα. Να με ειρωνεύονται και να κάνουν επιθέσεις με κακία αδέρφια μου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ! Με πειράζει, αλλά να σας πώ κάτι; Μπροστά σε αυτό που είναι καλό για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, το ξεπερνάω.
ΥΓ. ΝΑΙ ΡΕ ΞΕΡΟΛΕΣ ΤΟΥ FACEBOOK ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΛΕΜΟΝΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ, ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΛΕΓΑΝ οι ΑΤΖΕΝΤΗΔΕΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΠΟΨΕ ΜΥΣΤΙΚΑ ΜΙΑΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΟΥΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΗΡΕΜΙΑ Η ΟΜΑΔΑ Η ΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΑΚΤΙΚΗ. Θα σας πω ΜΟΝΟ ότι εγω για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ δεν χαμπαριάζω. Και θέλω να είστε ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΑ. Αυτά και δεν θα απανήσω σε κανέναν.
ΟΣΟΙ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ, ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ…
Καλή χρονιά…

Σχετικά Άρθρα

Back to top button