ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δεν λειτουργεί τίποτα στην ΕΠΟ και το ξέρουν

Στο πλαίσιο της συνάντησης που έγινε με εκπροσώπους της UEFA και της FIFΑ με τους εκπροσώπους του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, η ΕΠΟ θέλησε να περάσει το… “καλό κλίμα” που υπήρχε. Μόνο που τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς έτσι, μιας και δεν υπήρξε συναινετικό κλίμα!

Το ακριβώς αντίθετο θα έλεγε κανείς! Οι εκπρόσωποι της UEFA παραδέχτηκαν πως στην ΕΠΟ δεν λειτουργεί τίποτα και πως οι Έλληνες διαιτητές δεν έχουν ποιότητα!

Επιπλέον, η ΠΑΕ Ολυμπιακός, εκτός από το γεγονός πως ζήτησε την απομάκρυνση των Τριτσώνη – Κουκουλάκη από την ΚΕΔ, έκανε λόγο ξεκάθαρα για «εγκληματική οργάνωση» στο ποδόσφαιρο που ελέγχει και κατευθύνει τα πάντα!

Επιπροσθέτως, ζήτησε τον εξορθολογισμό των εξόδων της ΕΠΟ. Δεν γίνεται τα έξοδα να είναι πάνω από 11-12 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος και δεν μπορεί η ΕΠΟ, που κατηγορούσαν τα προηγούμενα χρόνο να είχε 60 υπαλλήλους και τώρα να έχει 100.

Είναι άλλο ένα θέμα που καυτηριάστηκε στην πρόσφατη συνάντηση με τις ομοσπονδίες. Και οι εκπρόσωποί της UEFA και της FIFA έδεξαν με τον δικό τους τρόπο ότι έχουν γνώση για την λειτουργία της ΕΠΟ. Ή πιο σωστά ότι στην ΕΠΟ δεν λειτουργεί τίποτα σωστά!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button