ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δεν κατεβαίνουν οι τρεις

αρχείο λήψηςΦοβερά πράγματα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες. Ο Παναθηναϊκός, που έφαγε την τριάρα από την Ομόνοια και  με τα  γνωστά θέματα  που υπάρχουν με τον Πρόεδρο του, και οι  ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αποφάσισαν, λέει, να μην κατέβουν στο Πρωτάθλημα λόγω των πινάκων διαιτησίας που έγιναν γνωστοί από την ΕΠΟ.

Αναρωτιώμαστε για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό. Πρίν λίγες ημέρες, ο κος Σαββίδης δεν εξέφρασε την πεποίθηση του ότι η ομάδα του θα πάρει το Πρωτάθλημα; Στην ΑΕΚ δεν λένε ότι πρώτος στόχος είναι το Πρωτάθλημα  και μάλιστα όπου βρεθούν και σταθούν χλευάζουν τον Ολυμπιακό; Eνώ πριν την τριάρα από την Ομόνοια του “Ντάρμπι”, κάποιοι έλεγαν ότι ο Παναθηναϊκός είναι η πιο στρωμένη ομάδα.

Μέσα σε όλα , θυμίζουμε και τη στάση Κοντονή που έλεγε πως δεν θα ξεκινήσει το Πρωτάθλημα λόγω των κινήσεων της ΕΠΟ.  Εμείς σας θυμίζουμε τι λέει το άρθρο 17, παράγραφος 2…”Ομάδα που δεν κατέρχεται να αγωνισθεί ή παραιτηθεί από αγώνα ή αγώνες ή παρουσιάζεται στον αγωνιστικό χώρο με λιγότερους του ελάχιστου επιτρεπόμενου ορίου ποδοσφαιριστές για την έναρξή του, χωρίς να συντρέχουν λόγοι ανωτέρας βίας, εκτός από την καταβολή κάθε σχετικής δαπάνης, τιμωρείται με απώλεια των αγώνων και χρηματική ποινή έως δυόμιση χιλιάδες (2.500) ευρώ για κάθε αγώνα. Αφαιρούνται επίσης δύο (2) βαθμοί από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου και δύο (2) βαθμοί από τον πίνακα βαθμολογίας της επομένης περιόδου για κάθε αγώνα που η ομάδα δεν παρουσιάζεται κανονικά, παραιτείται ή δηλώνει αποχώρηση από το πρωτάθλημα. Η αφαίρεση των δύο (2) βαθμών ισχύει για μέχρι τρεις (3) αγώνες σε κάθε πρωτάθλημα“.

Αυτά και η Παναγιά μαζί σας!

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button