Κώστας ΠαλαιολόγοςΜΠΑΣΚΕΤ

«Δεν είχαμε ενέργεια»

c352068cdb5f2550862c7ae3f6f02e41

Στους τομείς που οδήγησαν τον Ολυμπιακό στην ήττα από την Αναντολού Εφές και την κακή εμφάνιση, αναφέρθηκε ο Γιάνης Σφαιρόπουλος.

 

Στις πτυχές που υποχρέωσαν τον Ολυμπιακό στην ήττα από την Αναντολού Εφές στον τελικό του διεθνούς τουρνουά του Ηρακλείου στάθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο τεχνικός των ρπωταθλητω΄ν Ελλάδας εστίασε στην έλελιψη φρεσκάδας και της απαιτούμενης ενέργειας, που διέκρινε στις προσπάθειες των παικτών του, σημειωνοντας ότι η ήττα στο συγκεκριμένο παιχνίδι μπορεί να αποδειχθεί διδακτική

«Σίγουρα ήταν πολύ σημαντικό ότι δεν ξεκινήσαμε καλά. Πρόκειται για μια διδακτική ήττα για εμάς η σημερινή. Μας αιφνιδίασαν ενώ ξέραμε τι ομάδα είχαμε απέναντι μας. Σκοράρουν πολύ στο τρανζίσιον και από το επιθετικό ριμπάουντ και εμείς δεχτήκαμε πολλούς πόντους σε αυτά τα δύο κομμάτια. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε δύο φορές, αλλά η Εφές έδειξε πιο μπροστά από εμάς, πιο έτοιμη. Η Εφές τρέχει πολύ, πηγαίνει στο επιθετικό ριμπάουντ, αλλά δεν ήμασταν φρέσκοι, δεν είχαμε ενέργεια και πρέπει να δείξουμε από εδώ και μπρος μεγαλύτερη διάθεση, ενέργεια και πάθος μέσα στο παιχνίδι.

Ήταν ένα παιχνίδι που θα μας γίνει μάθημα, θα μάθουμε από τα λάθη μας. Τα τουρνουά είναι για να βλέπουμε τα πράγματα, να κερδίζουμε στοιχεία στο παιχνίδι μας, είχαμε και σήμερα θετικά, αλλά και αρνητικά. Πραγματικά το τουρνουά ήταν εξαιρετικό, συγχαρητήρια σε όλους όσους προσπάθησαν γι αυτό, ήταν μια εξαιρετική διοργάνωση και ελπίζω και εύχομαι αυτό το τουρνουά να γίνει θεσμός».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button