ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη ο Μαρτίνς

Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη ο Πέδρο Μαρτίνς. Η Λουκέρνη  έρχεται με ιδιαίτερα άγριες διαθέσεις και καλή ψυχολογία μετά το  4-2 επί της Λουγκάνο που σήμανε και την πρώτη νίκη για το Πρωτάθλημα και ο Πορτογάλος προβαίνει στις απαραίτητες κινήσεις  για να μπορέσει η ομάδα να είναι έτοιμη την προσεχή Πέμπτη. 

Ο Μαρτίνς,λοιπόν, πήρε τους Τερματοφύλακες,τους αμυντικούς και τους μέσους, στο “κόκκινο δωμάτιο” του Ρέντη, που είναι εκεί που ο προπονητής της ομάδας παρουσιάζει βίντεο στους παίκτες .

Οι συνεργάτες  του Μαρτίνς ετοίμασαν ένα βίντεο για κάθε παίκτη της Λουκέρνης ,ούτως ώστε  να δείξουν στους παίκτες , τον τρόπο που παίζουν οι παίκτες των Ελβετών τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα τους, για να μπορέσουν οι παίκτες της ομάδας να δουν κάποια πράγματα  εν όψει του αγώνα της Πέμπτης. Μάλιστα, τη Δευτέρα το ίδιο θα γίνει και με τους επιθετικούς.  Η Λουκέρνη δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος όπως έδειξε και με τη Λουγκάνο και παρά τις απουσίες, ο Μαρτίνς θέλει οι παίκτες του να είναι ετοιμοπόλεμοι από όλες τις απόψεις.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button