ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δεν ήταν όμως Ολυμπιακοί…

Σαν να μην… τρέχει τίποτα ξεκίνησε ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος, με τους αρμοδίους να αισθάνονται τόσο ευτυχισμένοι που όλα λειτούργησαν “ρολόι”. Μπορεί στους ελέγχους στις εξέδρες να “ξέφυγαν” κάτι μικρά κοπτάκια που ίσα ίσα θα μπορούσαν να “ξύσουν” ένα δίχτυ ή ένα συρματάκι (όχι και να το κόψουν τα παιδιά!!!), πετάχτηκαν και λίγες φωτοβολίδες στον αγωνιστικό χώρο, έτσι για να δημιουργηθεί ένα όμορφο κλίμα (κι ας έπεσαν στο γρασίδι), πέσανε και μερικές “ψιλές” αλλά εντάξει, παιδιά είναι και τα παιδιά είναι ζωηρά και ατίθασα και ατίθασα… και ατίθασα βεβαίως βεβαίως. Έκαψαν και ένα μεταφορικό μέσο με το οποίο κάποιοι πήγαιναν στο γήπεδο, τους έδειραν κιόλας, αλλά εντάξει μωρέ και τί έγινε; Και ούτε να συζητήσουμε που η Αθήνα καιγόταν χθες όλη νύχτα ε;

Όπως είπε και ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ κατά την άφιξή του στην… “γιορτή” του ΟΑΚΑ «το ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει μέσα από αυτή τη συνάντηση να δείξει το αληθινό του πρόσωπο». Μέσα είναι ο κύριος Γραμμένος αν και παραλίγο με τα καμώματα των περασμένων μηνών να μας έχουν… γραμμένους από όλη την Ευρώπη! Τώρα τί αληθινό πρόσωπο να δείχνεις όταν βλέπουν και οι ξένοι τους κόφτες στο γήπεδο, τις φωτοβολίδες, τα επεισόδια απ’έξω από το γήπεδο και τους “σουλατσαδόρους” της τάφρου του ΟΑΚΑ, δεν ξέρουμε.

Αυτό όμως που δεν μας είπε κανείς, και που δεν χρειάζεται γιατί το ξέρουμε, είναι τί θα γινόταν αν αυτοί ήταν οπαδοί του Ολυμπιακού. Θα ξεκινούσε την αναμέτρηση ο ξένος διαιτητής; Α, συγνώμη ξεχάσαμε πως αν ήταν ο Ολυμπιακός στον τελικό θα οριζόταν Έλληνας διαιτητής γιατί έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική διαιτησία. Όταν παίζει ο Ολυμπιακός έχουμε. Και ανακοινώσεις θα είχαμε στο λεπτό. Και “καταδικάζουμε τα επεισόδια” θα είχαμε στο λεπτό.

Γελάει ο κόσμος με την… “γιορτή” του ΟΑΚΑ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button