ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δείξτε ποιός είναι το αφεντικό!

Αποφασισμένος ο Ολυμπιακός για θρίαμβο φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στο «καυτό» ΣΕΦ στον πρώτο φετινό «εμφύλιο» της Ευρωλίγκα (21:00, NS2).

Με «ιερό» πάθος και πίστη για νίκη που θα τον εδραιώσει στην κορυφή της βαθμολογίας, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στον πρώτο εμφύλιο της φετινή Ευρωλίγκα (21:00, NS2).

Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου διψούν για την πρώτη τους φετινή νίκη επί του αιώνιου αντιπάλου τους, ώστε να στείλουν ξεκάθαρο μήνυμα για το ποια είναι η κορυφαία ελληνική ομάδα στην Ευρωλίγκα βάσει και των μεταξύ τους αναμετρήσειων στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση (σ.σ. με τον Θρύλο να έχει να επιδείξει το εκπληκτικό ρεκόρ 8-3)

Με τον απίστευτο και συγκλονιστικό του κόσμο να έχει κάνει sold out  και να προετοιμάζεται να δημιουργήσει εκπληκτική ατμόσφαιρα για ακόμη μία φορά, ο Ολυμπιακός ρίχνεται στην μάχη, έχοντας ως ξεκάθαρο στόχο να αποτινάξει από πάνω του την βαριά ήττα από την Μπαρτσελόνα και να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών.

Η επιβολή του ρυθμού μέσα από την γρανιτένια του άμυνα θα αποτελέσει τη βάση για τον Ολυμπιακό, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να ζητάει από τους παίκτες του πιεστική περιφερειακή άμυνα και προσήλωση στο αγωνιστικό πλάνο.

Όλοι στον Θρύλο φαίνεται διατεθειμένοι να φτάσουν στην πέμπτη τους νίκη στην διοργάνωση, η οποία θα τους διατηρήσει ακλόνητους στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα και παράλληλα θα τους «οπλίσει» με ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για την κρίσιμη συνέχεια.

Εκτός πλάνων του Γιάννη Σφαιρόπουλου έχει τεθεί σε ακόμη ένα φετινό παιχνίδι ο αρχηγός του Ολυμπιακού Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος ακόμη δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο γόνατό του.

Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός, θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή, αν θα δηλώσει στην 12άδα του ματς του τον Κάιλ Γουϊλτζερ.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button