ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟ

«Δείξαμε ότι είμαστε οι πρωταθλήτριες!»

Στην δύναμη ψυχή που έδειξαν η ίδια και οι συμπαίκτριές της εστίασε εη Χρυσή Διαμαντοπούλου τους λόγους που χάρισαν στον Ολυμπιακό το τέταρτο διαδοχικό πρωτάθλημα.
Εκστασιασμένη από την επική ανατροπή στη σειρά των τελικών επί της Βουλιαγμένης και την κατάκτηση του τέταρτου συνεχόμενου πρωταθλήματος παρουσιάστηκε στις δηλώσεις της η Χρυσή Διαμαντόπούλου.

Η τερματοφύλακας των ερυθρόλευκων» πραγματοποίης σωρείια εντυπωσιακών επεμβάσεων και στον πέμπτο τελικό του «Π. Καπαγέρωφ» οδηγώντας εκ του ασφαλούς τον Θρύλο στην κατάκτηση του τέταρτου διαδοχικού τίτλου.

Η ίδια στις δηλώσεις της στάθηκε στο πνεύμα και την καρδιά πρωταθλητή, που υπάρχει σε ιδιαίτερα έντονο βαθμό στην ομάδα υποστηρίζοντας ότι οι «ερυθρόλευκες» έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους και έπαιξαν ως πρωταθλήτριες:

«Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έχουμε καταφέρει, πραγματικά κάναμε το πιο δύσκολο πράγμα γυρίσαμε από το 2-0 σε 3-2, ειλικρινά δεν έχω λόγια να περιγράψω πως νιώθω αυτή τη στιγμή. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, πάρα πολύ γεμάτη, νιώθω ότι δώσαμε το 100% των εαυτών μας και αυτό φάνηκε. Δείξαμε τι αθλήτριες είμαστε, πόσο ποιοτικές και ότι είμαστε οι πρωταθλήτριες και πως παίζουμε πάντα ως πρωταθλήτριες. Ακόμα και όταν ήμασταν δύο μηδέν πίσω, δεν χάσαμε την πίστη μας ούτε χάσαμε την εμπιστοσύνη μεταξύ μας και το σημαντικότερο δεν φοβηθήκαμε».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button