Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Δείξαμε ότι ήμασταν καλύτεροι»

 

Kwstaras

Στην αξία της νίκης επί του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο MVP της αναμέτρησης Κώστας Φορτούνης.

 

Στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός ήταν εμφανώς ανώτερος του ΠΑΟΚ κι έφτασε δίκαια στον θρίαμβο  που το διατήσε ακλόνητο στην κορυφή της βαθμολογίας αναφέρθηκε ο Κώστας Φορτούνης. Ο διεθνής Θεσσαλός μέσος των «ερυθρόλευκων», ο οποίος αναδείχθηκε πολυτιμότερος της αναμέτρησης με τον «Δικέφαλο» του Βορρά, υπήρξε κατηγορηματικός στις δηλώσεις του

«Ήταν ένα ντέρμπι, ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ έκανε μια καλή εμφάνιση, αλλά εμείς δείξαμε ότι ακόμα και όταν δεν είμαστε καλοί, μπορούμε να πάρουμε τη νίκη. Αυτό έχει σημασία. Να νικάς ακόμα και όταν δεν είσαι καλός.

Ήμασταν λίγο κουρασμένοι από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, αλλά μετά δείξαμε ότι ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλό μας. Ήμασταν σαφώς καλύτεροι και φτάσαμε στο γκολ.

Ξέραμε πως παίζει ο ΠΑΟΚ. Μας περίμενε στο μισό γήπεδο και μας χτύπησε στην κόντρα. Έχει γρήγορους ποδοσφαιριστές και μας δημιούργησε προβλήματα. Στο τέλος μίλησε η μεγάλη ομάδα και αυτό που έχει σημασία είναι αυτό που είπα και πριν. Να μην κερδίζεις μόνο όταν είσαι καλός, αλλά και όταν δεν είσαι καλός…»

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button