ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Δείξαμε σήμερα ποιοί είμαστε!»


Την εντυπωσιακή εμφάνιση των παικτών του στον τέταρτο τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό, εκθείασε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

 

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε δείγματα της ποιότητάς του και με προσήλωση, πάθος και τρομερή ενέργεια, έφτασε με επιβλητικό τρόπο στην νίκη με 92-76

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου εστίασε στους τομείς που χάρισαν την άνετη επικράτηση:

«Σήμερα ήταν ένα παιχνίδι που μπήκαμε αποφασιστικά και συγκεντρωμένοι. Παίξαμε με ψυχή, ξεκινήσαμε πολύ επιθετικά και στις δυο πλευρές του γηπέδου. Βάλαμε εύκολα καλάθια, παίξαμε όπως θέλαμε να παίξουμε. Στην τρίτη περίοδο είχαμε ένα κενό διάστημα και ο Παναθηναϊκός επέστρεψε. Είχαμε ηρεμία και αποφασιστικότητα, η διαφορά πήγε ξανά σε διψήφια επίπεδα. Είχαμε συνέχεια το προβάδισμα. Παίξαμε σταθερά καλά με εξαίρεση εκείνο το διάστημα στην τρίτη περίοδο και αξίζαμε τη νίκη. Έγινε το 2-2, πάμε να παίξουμε τον τελικό των τελικών για το πρωτάθλημα» εξήγησε στην αρχική τοποθέτησή του στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Στη συνέχεια ανέφερε: «Το πάθος πρέπει να υπάρχει πάντα. Σίγουρα δεν δείξαμε σταθερότητα σε αυτά τα παιχνίδια. Η εμφάνισή μας δείχνει ποιοι είμαστε. Πρέπει να έχουμε υψηλό βαθμό συγκέντρωσης αφού ακολουθεί ένα παιχνίδι στην έδρα τους, μπροστά στον κόσμο τους. Δεν πρέπει να αφήσουμε τίποτα να χαλάσει τη συγκέντρωσή μας».

Σε ό,τι αφορά την άμυνα στον Νικ Καλάθη, ανέφερε: «Δεν έχει αλλάξει πολύ η τακτική μας. Ο Παναθηναϊκός έβαλε 76 πόντους, έχουμε χαμηλώσει την επιθετική παραγωγικότητά του, απλώς εμείς στα προηγούμενα ματς δεν ήμασταν επιθετικά καλοί. Αυτό άλλαξε σήμερα. Ο Παναθηναϊκός έχει παίκτες ικανούς που μπορούν να βγουν μπροστά και να κάνουν τη διαφορά. Σίγουρα ο Καλάθης είναι ο κινητήριος μοχλός και η άμυνά μας πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι σε όλους, όχι μόνο στον Καλάθη».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button