ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δανεικός στον Κισσαμικό ο Φουάσης

Στον Κισσαμικό, με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, θα συνεχίσει την καριέρα του ο νεαρός αριστερός μπακ, Αντώνης Φουάσης.

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που θεωρούσαν ότι  ο  νεαρός άσος δεν θα συνέχιζε την καριέρα του στον Ολυμπιακό καθώς δεν είχε πάρει μέρος στις πρώτες συναντήσεις της Κ20 ,ωστόσο υπήρξε ανατροπή της κατάστασης.

Ο 20 χρονς βρέθηκε  στα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπό του Άγγελο Βεΐζι, και υπέγραψε το συμβόλαιό του με τον σύλλογο. ,ενώ λίγες ημέρες μετά  ανακοινώθηκε επίσημα ο δανεισμός του στον Κισσαμικό:

«Η ΠΑΕ Κισσαμικός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον διεθνή με την Εθνική Νέων ποδοσφαιριστή Αντώνη Φουάση, με τη μορφή δανεισμού από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Το βιογραφικό του ποδοσφαιριστή:

Είναι γεννημένος στις 13 Ιουνίου 1998 στη Σύρο και αναδείχθηκε από τον τοπικό Αίαντα. Το 2014 εντάχθηκε στην Κ17 του Ολυμπιακού με την οποία πανηγύρισε το αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League και στη συνέχεια προωθήθηκε στην Κ20 (2 πρωταθλήματα Νέων), ενώ συμμετείχε σε φιλικά παιχνίδια της πρώτης ομάδας. Είναι αμυντικός, διεθνής με τις Εθνικές Παίδων και Νέων».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button