ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δίωξη σε Σισέ από τον ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα

 

Ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε δίωξη στον Παπέ Αμπού Σισέ για ανάρμοστη συμπεριφορά μετά τη λήξη του ντερμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ

 

Αυτό που είχε διαφανεί από την Τρίτη στον ορίζοντα συνέβη όσον αφορά την περίπτωση του Παπε Αμπού Σισέ.

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κ.Σιμιτζόγλου άσκησε δίωξη στον Σισέ για ανάρμοστη διαγωγή μετά τη λήξη του ντέρμπι της Τούμπας (άρθρο 10, παρ. 1, α, Ι του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ).

Αυτό, που σας είχαμε επισημάνει από την Τρίτη με ξεχωριστό μας άρθρο, στο οποίο αναφερόμασταν στις μεθοδεύσεις για πιθανή τιμωρία του 22χρονου Αφρικανού στόπερ του Ολυμπιακού έγινε πραγματικότητα.

Ο κ.Σιμιτζόγλου μελέτησε ενδελεχώς το video της Nova και κατέληξε στην πειθαρχική δίωξη του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League την Παρασκευή (15/2) και αν τον τιμωρήσει με μία αγωνιστική, ο Σισέ δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς με την ΑΕΚ. Η απολογία του έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή (15/2) στις 11:00.

Σημειώνεται ότι ο αμυντικός των «ερυθρολεύκων» έχει κληθεί με ανάλογα άρθρα με τα οποία είχαν απολογηθεί οι Φορτούνης, Μάνταλος και Πασχαλάκης, οι οποίοι είχαν τιμωρηθεί με μία αγωνιστική.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Από τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του ποδ/στή της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Παπέ Αμπού Σισέ, για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 10 παρ.1 περ. α Ι, και παρ.5 ε, στ, περ.β του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button