ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Γύρισα σπίτι μου!»

Τον ενθουσιασμό του από την επιστροφή του στον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Κέβιν Μιραλάς κατά την άφιξή του στο «Ελ. Βενιζέλος».

 

Με το χαμόγελο να λάμπει στο πρόσωπό του ,κατέφθασε ο Κέβιν Μιραλάς στο αεροδρόμιο των Σπάτων, ώστε να ολοκληρώσει και το τυπικό μέρος της σπουδαίας του επιστροφής στον αγαπημένο του Ολυμπιακό!

Ο Βέλγος σούπερ σταρ, ο οποίος γνώρισε πρωτοφανή αποθέωση από πολλούς οπαδούς των πρωταθλητών Ελλάδας που περίμεναν καρτερικά στην αίθουσα αναμονής του «Ελ Βνεμιζέλος», ώστε να υποδεχθούν τον 30χρονο διεθνή φορ, στις πρώτες δηλώσεις που παραχώρησε, εξέφρασε την ανυπομονησία του να αγωνιστεί εκ νέου με την «ερυθρόλευκη» φανέλα ενώ παράλληλα τόνσιε ότι γύρισε σπίτι του ευχαριστώντας ολόψυχα τον διοκητικό ηγέτη Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Ο Πρόεδρος έκανε τα πάντα για να καταφέρω να γυρίσω στο σπίτι μου. Αυτός ο σύλλογος είναι η οικογένεια μου. Θέλω να βοηθήσω να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα ήταν τα λόγια του Κέβιν, για να προσθέσει:

«Ευχαριστώ τον κόσμο που δεν με ξέχασε. Ούτε κι εγώ τους ξέχασα. Θα κάνω τα πάντα για να τους ξαναδω χαρούμενους και να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά τους και πάλι»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button