ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Γράφουμε την δική μας ιστορία!»

Τη συγκίνησή της για τον νέο άθλο του Ολυμπιακού εξέφρασε η αρχηγός των νταμπλούχων Ελλάδας Στέλλα Χριστοδούλου, δίνοντας σύνθημα πρόκρισης για τον τελικό του Challenge Cup.

 

Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο τεράστιο βήμα πρόκρισης για τον τελικό του Challenge Cup  για πρώτη φορά στην ιστορία του θριαμβεύοντας με 3-1 της Γενισέι στο κλειστό του Ρέντη

Καταλυτικό ρόλο στην νέα τιτάνια επιτυχία της ομάδας διαδραμάτισε η καταπληκτική εμφάνιση της Στέλλας Χριστοδούλου. Η αρχηγός του Θρύλου στις δηλώσεις της εστίας εστην τεράστια δύναμη ψυχής, που παρουσίασε σε ακόμη έναν αγώνα η ομάδα, η οποία όπως τόνισε όταν παίζει με πάθος δεν έχει αντίπαλο. Παράλληλα, δεν έκρυψε την πεποίθησή της για πρόκριση στον επαναληπτικό της ερχόμενης Κυριακής επί ρωσικού εδάφους:

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε η Στέλλα Χριστοδούλου

Για τον θρίαμβο επί της Γενισέι:

«Νομίζω ότι έχω ταλαιπωρηθεί αρκετά, όμως τώρα είμαι καλά. Πετύχαμε μία τεράστια νίκη. Δεν ξέρω τι να σας πω είμαι πολύ συγκινημένη. Αυτή η ομάδα απέδειξε ότι όταν παίζει με πάθος δεν έχει αντίπαλο. Γράφουμε τη δική μας ιστορία και είμαι ιδιαίτερα συγκινημένη».

Για το αν φέτος μπορούν να πετύχουν διάκριση στην Ευρώπη:

«Νομίζω είναι μια πετυχημένη χρονιά για εμάς. Εχουμε φτάσει στα ημιτελικά όμως αυτό δεν μας αρκεί. Μπορούμε και θέλουμε φέτος να κάνουμε το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη παρά την κούραση και τους τραυματισμούς μας».

Για τον απίστευτο και μοναδικό κόσμο του Ολυμπαικού:

«Πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο, ο οποίος σήμερα ήταν συγκινητικός. Ολοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα».

Για τον καθοριστικό επαναληπτικό επί ρωσικού εδάφους:

«Η αντίπαλός μας είναι πολύ δυνατή ομάδα και το παιχνίδι στην Ρωσία θα είναι δύσκολο. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε την πρόκριση».

Για το όνειρο του τελικού:

«Φυσικά, είναι ένα τρελό όνειρο, το οποίο μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Κάναμε το πρώτο βήμα και θέλουμε να κάνουμε και το επόμενο για να φτάσουμε στον τελικό».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button